Wij gebruiken cookies om het winkelen bij ons gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer info Sluiten
Webshop » Katten » Kattenvoeding » Volwassen katten (onderhoudsvoeding) » ALMO CLASSIC TONIJN MET JONGE ANJOVIS

ALMO CLASSIC TONIJN MET JONGE ANJOVIS

ALMO CLASSIC TONIJN MET JONGE ANJOVIS

Omschrijving

Almo Nature HFC Natural Tonijn met Jonge Ansjovis (blikjes 70 gram) is een zeer smakelijk natvoer dat gegeven kan worden aan volwassen katten van alle rassen. Almo Nature producten bevatten uitsluitend 100% natuurlijk ingrediënten die van hoge kwaliteit zijn. Bij de bereiding van de producten wordt dan ook geen gebruik gemaakt van conserveringsmiddelen, kleur- geur- en smaakstoffen of andere chemische hulpstoffen.

Almo Nature HFC Natural Tonijn met Jonge Ansjovis nat kattenvoer bevat een heerlijke mix van verse tonijn en jonge ansjovis, in een voedzame en gezonde visbouillon. Het is ideaal voor de natuurlijke hydratatie van uw kat. Ook bevat de voeding hoogwaardige eiwitten, die van nature in de ingrediënten aanwezig zijn en blijft de onweerstaanbare smaak bij bereiding optimaal behouden. Uw kat zal ongetwijfeld volop van het heerlijke voer genieten!

Eigenschappen

Rijk aan verse visMet natuurlijke ingrediëntenGeserveerd in heerlijke bouillon
€ 1,70(Incl. BTW en excl. transportkosten)
Share