Wij gebruiken cookies om het winkelen bij ons gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer info Sluiten
Webshop » Katten » Kattenvoeding » Allergie en gevoelige darmen » HILL'S PDIET FELINE ID 1,5KG

HILL'S PDIET FELINE ID 1,5KG

HILL'S PDIET FELINE ID 1,5KG

Omschrijving

Hill's Prescription Diet i/d Kattenvoeder met Kip is een zeer goed verteerbaar volledig dieetvoeder dat is samengesteld om de unieke voedingsbehoeften van katten met spijsverteringsproblemen te ondersteunen. Dit voeder heeft een verhoogd natrium- en kaliumgehalte en goed verteerbare ingrediënten.

Hill's PRESCRIPTION DIET i/d Kattenvoer is zeer goed verteerbare voeding, speciaal samengesteld om een gemakkelijke opname van voedingsstoffen te verzekeren. Dit goed verteerbare kattenvoer is verrijkt met elektrolyten en B-vitaminen. PRESCRIPTION DIET i/d is gemaakt met Hill's unieke ActivBiome+ ingrediëntentechnologie, een speciale mix van prebiotische vezels. Dit droogvoer voor katten is gemaakt met kip en heeft een heerlijke smaak waar je kat dol op zal zijn.

Eigenschappen

Zeer verteerbare formule om een gemakkelijke opname van voedingsstoffen te ondersteunenUnieke prebiotische mixGemaakt met Hill's unieke ActivBiome+ ingrediëntentechnologie, een speciale mix van prebiotische vezelsRijk aan elektrolyten en B-vitaminenKlinisch bewezen antioxidanten (vitamine C en E)Toegevoegde omega 3-vetzuren en omega 6-vetzurenZeer smakelijke voedingVoldoet aan de speciale voedingsbehoeften van kittens en volwassen katten

Opmerkingen

Samenstelling
Vlees en dierlijke bijproducten (kip 19%), granen, oliën en vetten, plantaardige eiwitextracten, eieren en ei-bijproducten, bijproducten van plantaardige oorsprong, mineralen, fruit, zaden. Goed verteerbare ingrediënten: Kip- en kalkoenmeel, brouwersrijst, maïs, dierlijk vet, maïsglutenmeel, gedroogde hele eieren.
€ 32,81(Incl. BTW en excl. transportkosten)
Share