Wij gebruiken cookies om het winkelen bij ons gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer info Sluiten
Webshop » Honden » Hondenvoeding » Urinewegen en nieren » HILLS PDIET CANINE KD CHICKEN + VEGETABLE STEW 12X354G

HILLS PDIET CANINE KD CHICKEN + VEGETABLE STEW 12X354G

HILLS PDIET CANINE KD CHICKEN + VEGETABLE STEW 12X354G

Omschrijving

Het Hill's Prescription Diet k/d Ragout dieetvoer met kip en groenten voor honden ter ondersteuning van de nieren is speciaal ontwikkeld door Hill's voedingsdeskundigen en dierenartsen om de nierfunctie van je hond te beschermen.
Als het nierweefsel van honden beschadigd is, zijn de nieren niet meer volledig effectief. De klachten zijn onomkeerbaar, maar de progressie kan worden vertraagd. Speciale diƫten voor nierklachten zijn ontwikkeld om de belasting van de nieren te verminderen, waardoor ze effectiever werken. Honden met een verminderde nierfunctie kunnen minder eetlust hebben, waardoor ze mogelijk minder voedsel eten.

Hill's voedingsdeskundigen en dierenartsen hebben Hill's Prescription Diet k/d ontwikkeld, een klinisch dieet dat helpt de vitale nierfunctie van je hond te beschermen en zijn eetlust en dus ook zijn voedselopname te verhogen. Dit natvoer wordt gemaakt met kip en heeft een onweerstaanbare smaak waar je hond dol op zal zijn. Prescription Diet k/d is een dieet dat klinisch bewezen de levenskwaliteit verbetert en verlengt.

Eigenschappen

Bevat een goede balans van hoge kwaliteit eiwittenMet een beperkt fosfor- en natriumgehalteOndersteunt de nier- en hartfunctieDraagt bij aan de vitaliteit en energieHelpt de eetlust te stimulerenWerkt bevorderend voor de lichaamsconditie
€ 5,61(Incl. BTW en excl. transportkosten)
Share