Wij gebruiken cookies om het winkelen bij ons gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer info Sluiten
Webshop » Honden » Hondenvoeding » Herstellende honden » HILLS PDIET CANINE/FELINE AD 24X156G
« vorige overzicht volgende »

HILLS PDIET CANINE/FELINE AD 24X156G

HILLS PDIET CANINE/FELINE AD 24X156G

Omschrijving

Hill's Prescription Diet A/D Urgent Care natvoer hond / kat met kip blik is een volledig en energierijk natvoer speciaal voor honden of katten die aan het herstellen zijn na een ziekte of operatie (convalescentie). Verder is het voer ook geschikt voor katten met hepatische lipidose. Verpakking: 24 x 156 gram.

Wanneer katten en honden herstellen van een operatie, ziekte of letsel, wordt hun organisme geconfronteerd met een stresssituatie die het voor hen moeilijk maakt om een adequate natuurlijke weerstand te handhaven. Hun metabolisme en voedingsbehoeften veranderen in deze periodes. Het is dus belangrijk om het juiste voedsel te geven om uw huisdier te helpen volledig te herstellen.


Hill's Prescription Diet A/D Urgent Care bevat goed verteerbare ingrediƫnten en heeft een hoog energiegehalte, naast een verhoogd gehalte aan essentiƫle voedingsstoffen zoals B-vitamines, kalium en zink. Toegevoegde antioxidanten ondersteunen de immuunfunctie van uw huisdier. Bovendien is dit voer bijzonder smakelijk en aantrekkelijk, aangezien zieke honden en katten de neiging hebben om te weinig te eten. Ook als ze niet veel eten, zullen ze genoeg energie binnen krijgen door dit speciale, calorierijke voer.
€ 4,20(Incl. BTW en excl. transportkosten)
Share