Wij gebruiken cookies om het winkelen bij ons gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer info Sluiten
Webshop » Honden » Hondenvoeding » Lever » CALIBRA VDIET CANINE HEPATIC 12KG
« vorige overzicht volgende »

CALIBRA VDIET CANINE HEPATIC 12KG

CALIBRA VDIET CANINE HEPATIC 12KG

Omschrijving

Calibra VD Hepatic is speciale dieetvoeding op basis van rijst en zalm met een verlaagd eiwitgehalte. Een leverbeschermende voeding moet hoogwaardige, licht verteerbare eiwitten bevatten met voldoende koolhydraten en vetten. Calibra Hepatic bevat daarom zalmvlees, hydrolysaten (eiwitten die zijn afgebroken tot kortere ketens, die een gemakkelijkere vertering ondersteunen) en eieren, samen met een geschikte bron van koolhydraten en plantaardige eiwitten - rijst. Verrijkt met gehydrolyseerd eiwit en gedroogde eieren. Hoog gehalte aan vitaminen, FOS, MOS, zink, L-carnitine en silymarine (Mariadistel) ter ondersteuning van de leverfunctie.

Eigenschappen

Ondersteunt de leverfunctie.Verbetert de functie en prestaties van leverproblemen.Zorgt ervoor dat leverweefsel kan regenereren.Verlaagd eiwitgehalte, goed verteerbaar.Bevat silymarine, Yucca schidigera, prebiotica (FOS, MOS) en L-carnitine.
€ 84,17(Incl. BTW en excl. transportkosten)
Share