Wij gebruiken cookies om het winkelen bij ons gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer info Sluiten
Webshop » Honden » Hondenvoeding » Huid en vacht » HILLS PDIET CANINE DERM COMPLETE MINI 6KG
« vorige overzicht volgende »

HILLS PDIET CANINE DERM COMPLETE MINI 6KG

HILLS PDIET CANINE DERM COMPLETE MINI  6KG

Omschrijving

Compleet dieetvoer voor kleine honden. Ideaal bij omgevings- en voedingsmiddelallergieën. Goed verdraagbaar. Rijk aan voedzame vetzuren. Ondersteuning van de huidbarrière. Hoge acceptatie.

Als je kleine hond aan huidaandoeningen zoals jeukende, rode plekken lijdt, kan dat het gevolg zijn van een allergie. Net als wij mensen reageren ook veel honden gevoelig op bepaalde bestanddelen in eten of op omgevingsallergenen. Met Hill's Prescription Diet Canine Derm Complete Mini droogvoer beschik je over een volwaardig hondenvoer speciaal voor kleine rassen. De samenstelling is geheel gericht op de ondersteuning van de huid.

Het droge dieetvoer wordt gekenmerkt door een zeer goede verdraagbaarheid, waardoor allergische reacties kunnen worden verminderd. Het hoge gehalte aan essentiële vetzuren kan bovendien de natuurlijke huidbarrière ondersteunen. Daarnaast heeft Hill’s Prescription Diet Canine Derm Complete Mini droogvoer een lekkere smaak waardoor het door weinig honden wordt afgeslagen.

Eigenschappen

Compleet dieetvoer ter ondersteuning van de huid bij dermatose en overmatige haaruitval & ter vermindering van grondstof- en voedingsstofintolerantieverschijnselen bij volwassen hondenSpeciaal ontwikkeld voor honden met omgevings- en voedingsmiddelallergieënMet natuurlijke antioxidanten: kan bijdragen aan een normaal immuunsysteemGeselecteerde eiwit- & koolhydratenbronnen: beperkt aantal voor een lager risico op allergenenSpeciale receptuur: met vitaminen, mineralen en sporenelementen alsmede bèta-caroteenAanbevolen door dierenartsen: een door dierenartsen vaak voorgeschreven en klinisch getoetst voer
€ 85,09(Incl. BTW en excl. transportkosten)
Share