Wij gebruiken cookies om het winkelen bij ons gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer info Sluiten
Webshop » Katten » Kattenvoeding » Allergie en gevoelige darmen » Royal Canin Sens. Control Eend 3,5kg

Royal Canin Sens. Control Eend 3,5kg

Royal Canin Sens. Control Eend 3,5kg

Uitleg

Een overgevoeligheid voor voeding komt niet zo vaak voor bij honden en katten. Voedselovergevoeligheid kan zowel huidklachten als problemen aan het maag-darmkanaal veroorzaken. De aandoening is zelden levensbedreigend, maar uw huisdier kan er wel veel last van hebben.
Als u er de tijd voor wilt nemen om uit te vinden wat precies de oorzaak is en vervolgens de juiste voeding geeft, kan uw huisdier nog jarenlang van een gezond leven genieten.

Eigenschappen

De geselecteerde eiwit- en koolhydraatbronnen in Royal Canin Sensitivity Control worden zelden gebruikt in voeding voor katten. Hierdoor wordt de kans op een overgevoeligheidsreactie verminderd.

Een speciale combinatie van vitaminen en zink verminderen het waterverlies door de huid en verbeteren de barrièrefunctie van de huid. Omega-3-vetzuren (EPA/DHA) helpen huidreacties te beperken en hebben een ontstekingsremmende werking.
De combinatie van Fructo-Oligo-Sacchariden (FOS) en zeoliet (een specifiek mineraal) bevordert een evenwichtige darmflora en helpt de darmwand te beschermen.

Royal Canin Sensitivity Control zorgt tevens voor een beperking van de vorming van struviet- als calciumkristallen in de urine. De voeding is gluten- en lactosevrij en bevat L-tyrosine voor een optimale pigmentatie van de vacht (Intensive Color).

Omschrijving

Voeding voor gevoelige katten.

Eigenschappen

3,5kgvoor katten met een gevoelige maagvoedselallergievoedselintolerantie
€ 52,00(Incl. BTW en excl. transportkosten)
Share