Wij gebruiken cookies om het winkelen bij ons gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer info Sluiten
Webshop » Honden » Verzorging » Huid & Vacht » DERMOSCENT SUNFREE KAT-HOND 30ML

DERMOSCENT SUNFREE KAT-HOND 30ML

DERMOSCENT SUNFREE KAT-HOND 30ML

Uitleg

Is ook geschikt voor honden en katten met een gevoelige huid!

Gebruiksaanwijzing: hond:

Elke ochtend aanbrengen voor de blootstelling aan het zonlicht. Opnieuw aanbrengen na een langdurige blootstelling of na het zwemmen.

Smeer de huid in op plekken waar je hond weinig haar heeft en/of op plekken waar de huid minder pigment bevat (oorranden, rond de neus, binnenkant van de dijen, de buik, littekens).

Belanrijk zijn de naakthonden, ook zij worden best beschermd bij langdurige blootstelling aan de zon!

Gebruiksaanwijzing: Kat:

Wij, dierenartsen van DAP Hulsterheide, zien vaak katten met witte oren die houden van zonnebaden met letsels ter hoogte van oorranden. Dit zijn letsels die ontstaan onder invloed van zonlicht en die zich verder ontwikkelen tot kanker (plaveicelcarcinoom).

Dus onze boodschap: heb je een kat met witte oren en die houdt van zonnebaden, ga dan preventief te werk en maak gebruik van deze zonnecrème. Voorkomen is beter dan genezen!

Omschrijving

De eerste vochtinbrengende zonnebrandcrème met hoge beschermingsfactor voor honden en katten.

Eigenschappen

SPF 30+.Een natuurlijke reflecterende minerale zonnefilter.Vetvrij en zonder parfum.Waterbestendig.Plakt niet.Advies: regelmatig opnieuw aanbrengen. Bij honden: telkens na zwemmen.

Opmerkingen

Firma: Ldca.

Tube: 30ml met een handige klikdop.
€ 18,95(Incl. BTW en excl. transportkosten)
Share