Wij gebruiken cookies om het winkelen bij ons gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer info Sluiten
Webshop » Honden » Voeder- en drinkbakken » DOGMAZE BUSTER HOND +10KG

DOGMAZE BUSTER HOND +10KG

DOGMAZE BUSTER HOND +10KG
Is jouw hond te gulzig en schrokt hij vaak zijn eten naar binnen? Schrokgedrag is een vaak voorkomend probleem bij honden en heeft een slechte invloed op het gebit en de spijsvertering.
Bij té snel eten verhoogt bovendien de kans op een maagkanteling. Voor meer achtergrondinformatie over schrokgedrag kan je terecht op de website van DAP Hulsterheide.

Er bestaat ook speciaal speelgoed om het schrokgedrag bij je hond af te leren zoals de Buster DogMaze. Deze anti-schrokbak ziet er met zijn innovatieve doolhofvorm en flashy kleuren niet alleen mooi uit, maar is bovendien ook zeer functioneel. Om zijn brokken of snoepjes te kunnen verorberen, zal je hond zijn intelligentie moeten gebruiken door met zijn tong de brokjes in het "doolhof" naar buiten te duwen. Hierdoor duurt het aanzienlijk langer voordat hij alles op heeft, en bovendien worden hierbij zijn zintuigen zoals smaak, geur en tast geprikkeld.

De Dogmaze is beschikbaar in een klein model voor kleine honden (<10kg) en in een groot model voor grotere honden (>10kg), telkens in drie verschillende kleuren (roze, grijs, groen).

Omschrijving

De Buster Dogmaze is een anti-schrokbak met de innovatieve vorm van een doolhof.

Eigenschappen

Anti-schrok.Voor honden >10kg.Stimuleert de zintuigen.Verlengt de duur van de maaltijd aanzienlijk.Verkrijgbaar in 3 kleuren: grijs, roze en groen.

Opmerkingen

Merk: Buster.

Anti-schrok eetbak.
€ 54,16(Incl. BTW en excl. transportkosten)

Share