Wij gebruiken cookies om het winkelen bij ons gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer info Sluiten
Webshop » Algemene verzorging » BEAPHAR PRO VOETBALSEM 40ML

BEAPHAR PRO VOETBALSEM 40ML

BEAPHAR PRO VOETBALSEM 40ML

Uitleg

De balsem beschermt de kussentjes tegen hete wegoppervlaktes zoals afsfalt, grind en zand of tegen strooizout in de winter.

Samenstelling

Deze voetbalsem bevat paraffine en vaseline.
  • Paraffine wordt gebruikt voor het hydrateren en verzachten van de huid. Deze paraffine-laag helpt de huid te beschermen tegen irritaties en draagt bij aan het herstel van de beschadigde huidbarrière.
  • Vaseline hydrateert en verzacht de huid. Het gaat er ook voor zorgen dat de huid glad aanvoelt en vermindert het vochtverlies.

Gebruiksaanwijzing

Smeer een kleine hoeveelheid balsem op de voetkussentjes elke keer dat het dier naar buiten gaat, vooral in de winter of wanneer het dier gaat rennen en spelen.

Omschrijving

Een voetbalsem die speciaal ontwikkeld is ter bescherming van de voetkussentjes van je hond en kat en houdt ze zacht, soepel en sterk.

Eigenschappen

Balsem.Helpt kloven, scheurtjes en irritaties te voorkomen.Beschermt de kussentjes tegen:- Strooizout- Ijs en sneeuw- Grind- Heet zand en asfalt

Opmerkingen

Firma: Beaphar Pro.

Tube: 40ml.
€ 10,15(Incl. BTW en excl. transportkosten)
Share

Andere klanten bekeken ook

DERMOSCENT BIO BALM HOND 50ML

DERMOSCENT BIO BALM HOND 50ML