Wij gebruiken cookies om het winkelen bij ons gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer info Sluiten
Webshop » Algemene verzorging » MEDICAT 750GR

MEDICAT 750GR

MEDICAT 750GR

Uitleg

Verdeel de hele inhoud van het zakje MediCat in een schone kattenbak. Meng dit zand niet met andere kattenbakkorrels! De urine zal zich op het zand ophopen. Hierna kan je gemakkelijk met een pipet de urine in het urineflesje doen.

Wanneer je de urine hebt opgevangen, dan breng je die best snel bij je dierenarts binnen voor onderzoek. Wanneer je dat niet onmiddellijk kan doen, plaats dan de urine in de koelkast tot je ze kan wegbrengen.

Via een urineonderzoek kunnen heel wat aandoeningen opgespoord worden zoals: suikerziekte, nierproblemen, blaasontsteking, blaasgruis- en blaasstenen ...

Wij, dierenartsen van Hulsterheide, adviseren een regelmatig urineonderzoek (2/jaar) bij de ouder wordende patiƫnt. Het is een goedkope test waarmee we heel wat informatie in verband met de gezondheid van je kat te weten komen.

Omschrijving

Waterafstotend zand, ideaal om urine te verzamelen van je kat.

Eigenschappen

750gr.Eenvoudig in gebruik.De urine van je kat wordt niet geabsorbeerd door het zand, je kan het met de bijhorende pipet opzuigen en in het flesje doen.

Opmerkingen

Firma: Novartis.

Verpakking: 750gr waterafstotend zand + 1 pipet + 1 flesje om urine in te transporteren.
€ 10,88(Incl. BTW en excl. transportkosten)
Share

Andere klanten bekeken ook

CAT-I-NOIR

CAT-I-NOIR