Wij gebruiken cookies om het winkelen bij ons gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer info Sluiten
Webshop » Honden » Kleding & Schoenen » Ruff And Tumble Droogjas Teckel Miniatuur

Ruff And Tumble Droogjas Teckel Miniatuur

Ruff And Tumble Droogjas Teckel Miniatuur
LET OP! Levertermijn kan oplopen tot 16 werkdagen!

Deze maat is 1x in voorraad in het blauw en dus onmiddellijk leverbaar!

 

We krijgen in de praktijk van DAP Hulsterheide vaak de vraag van mensen of we iets kunnen doen aan de onaangename geur die hun hond heeft als hij nat is. Ons advies is om gebruik te maken van de pipetten van het Dermoscent-gamma (plantaardig) en/of de hond snel te drogen, hierbij komt het Ruff & Tumble droogjasje goed van pas. Wij bevelen deze jasjes ook aan voor honden die we naar de hydrotherapie sturen of honden die frequent gaan zwemmen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Omschrijving

Het droogjasje van Ruff and Tumble is een warm en cosy badjasje voor je hond. Ideaal voor na een douche en/of koude, natte wandeling.

Eigenschappen

Maat DM is beschikbaar voor de hond van 39-44cm / 4,5-10kg(bv.: Miniatuur Dachschund, etc.) Om de juiste maat voor je hond te kennen, moet je eerst de “topline” van je hond meten. Deze meet je van onderaan de nek tot aan de staart (cfr foto).Droogt, houdt warm of verkoelt.Voor je natte hond: droogt sneller en de natte hondengeur blijft niet hangen in je huis/auto.Eenvoudig aan- en uit te doen.Handgemaakt uit dubbel katoenen badstof van de beste kwaliteit, dus zacht en aangenaam om te dragen.Wassen: machine tot 40°Maten kunnen aangepast worden door de “buikflap” die met simpele velcrostrips vast zit.

Opmerkingen

Merk: Ruff and Tumble

Deze maat is enkel in 2 kleuren verkrijgbaar nl rood en blauw.
€ 37,50(Incl. BTW en excl. transportkosten)

Share

Andere klanten bekeken ook

DERMOSCENT ESSENTIAL 6 SPOT-ON HOND -10KG 4X0,6ML

DERMOSCENT ESSENTIAL 6 SPOT-ON HOND -10KG 4X0,6ML