Wij gebruiken cookies om het winkelen bij ons gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer info Sluiten
Webshop » Honden » Kleding & Schoenen » Ruff And Tumble Droogjas Reuze rassen

Ruff And Tumble Droogjas Reuze rassen

Ruff And Tumble Droogjas Reuze rassen
LET OP! Levertermijn kan oplopen tot 16 werkdagen!

 

We krijgen in de praktijk van DAP Hulsterheide vaak de vraag van mensen of we iets kunnen doen aan de onaangename geur die hun hond heeft als hij nat is. Ons advies is om gebruik te maken van de pipetten van het Dermoscent-gamma (plantaardig) en/of de hond snel te drogen, hierbij komt het Ruff & Tumble droogjasje goed van pas. Wij bevelen deze jasjes ook aan voor honden die we naar de hydrotherapie sturen of honden die frequent gaan zwemmen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Omschrijving

De droogjas van Ruff and Tumble is een warm en cosy badjasje voor je hond. Ideaal voor na een douche en/of koude, natte wandeling.

Eigenschappen

Maat MD is beschikbaar voor de hond van 89-99cm / 50-91kg(bv.: Berghonden, Deense Dog, Newfoundlander, etc.)Om de juiste maat voor je hond te kennen, moet je eerst de “topline” van je hond meten. Deze meet je van onderaan de nek tot aan de staart (cfr foto).Droogt, houdt warm of verkoelt.Voor je natte hond: droogt sneller en de natte hondengeur blijft niet hangen in je huis/auto.Eenvoudig aan- en uit te doen.Handgemaakt uit dubbel katoenen badstof van de beste kwaliteit, dus zacht en aangenaam om te dragen.Wassen: machine tot 40°Maten kunnen aangepast worden door de “buikflap” die met simpele velcrostrips vast zit.

Opmerkingen

Merk: Ruff and Tumble

Deze maat is enkel in 2 kleuren verkrijgbaar nl groen en rood.
€ 80,00(Incl. BTW)

Share