Wij gebruiken cookies om het winkelen bij ons gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer info Sluiten
Webshop » Honden » Verzorging » Huid & Vacht » CLOREXYDERM SPOT GEL 100ML

CLOREXYDERM SPOT GEL 100ML

CLOREXYDERM SPOT GEL 100ML
Clorexyderm gel is een pracht van een product! Het is geen medicijn maar een prima verzorgingsproduct dat je zonder probleem kan gebruiken. Het heeft een heel goede werking heeft in geval van kleine, jeukende letsels.

Wij, dierenartsen, hebben heel goede resultaten bij honden die veel likken ter hoogte van hun voeten! Masseer de gel goed in tussen de tenen en de tussenteenruimte 2-3/d, zorg ervoor dat je hond gedurende 10-15 minuten niet likt (je kan het aanbrengen net voor de wandeling of voor het eten), hou 10d vol en je zal zien dat het met de jeuk/ likken spectaculair beter gaat. Succes!

Omschrijving

Hydraterende en verzachtende gel voor hond en kat op basis van chlorhexidine.

Eigenschappen

Flesje: 100ml.Hoge capaciteit om beschermende film te vormen.Hecht goed vast aan huidoppervlak waardoor het een verlengde werking heeft.Vermijdt opstapelen van vervuilde deeltjes op de huid zonder de wondheling te hinderen.Gebruik: breng de gel 2-3/dag aan tot verbetering van het letsel en daarna 1/week.Kan ook in het oor toegediend worden (maar eerst moet het oor gecontroleerd worden dat het trommelvlies intact is) dit 2-3/d en vooral een gunstig effect bij infecties die door gisten worden veroorzaakt!

Opmerkingen

Firma: ICF.
€ 19,40(Incl. BTW en excl. transportkosten)
Share