Wij gebruiken cookies om het winkelen bij ons gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer info Sluiten
Webshop » Honden » Verzorging » Angst & Relax » ORTHOPEDISCH MATRAS 60X91CM

ORTHOPEDISCH MATRAS 60X91CM

ORTHOPEDISCH MATRAS 60X91CM

Uitleg

Het orthopedisch kussen vormt zich direct naar het lichaam van je hond/kat en geeft daar steun waar dat nodig is. Het kussen is gemaakt van traag schuim, waardoor het na gebruik terugkeert naar zijn originele vorm.

Naast orthopedische klachten is de matras is ook zeer geschikt voor dieren met overgewicht zodat ook zij van een comfortabele rust kunnen genieten.

De matras kan ook preventief gebruikt worden om bovenstaande klachten te helpen voorkomen. Daarom ook een aanrader voor de oudere hond of kat!

De onderkant van de matras is voorzien van anti-slip, wat het geschikt maakt voor alle soorten ondergrond, dus ook gladde vloeren, een bench of voor in de auto. Het kussen is voorzien van een waterbestendige, wasbare hoes, wat de duurzaamheid aanzienlijk vergroot.

Dit kussen heeft één van onze dierenartsen gebruikt voor haar oude hond. Die hond heeft daar 3 jaar veel plezier van gehad en het kussen had nog steeds zijn originele vorm.

Het is "een topartikel”!

Omschrijving

Matras met extra ondersteuning.

Eigenschappen

60x91cm.Geeft extra ondersteuning.Ideaal voor kleine honden en katten.Traag schuim, neemt steeds zijn originele vorm aan na gebruik.Indicaties: rugklachten, spierpijn, arthrose, arthritis, heupklachten ....Aan te raden voor honden/katten na een orthopedische ingreep.

Opmerkingen

Dit artikel is op bestelling en kan levertijd met een aantal dagen vertragen.
€ 117,50(Incl. BTW en excl. transportkosten)
Share