Wij gebruiken cookies om het winkelen bij ons gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer info Sluiten
Webshop » Katten » Voedingssupplementen » HEPA SUPP 30CO

HEPA SUPP 30CO

HEPA SUPP 30CO

Uitleg

De lever is een strategisch orgaan in het lichaam. Wist je dat de lever meer dan 1500 verschillende functies vervult? Hij stockeert, synthetiseert en ontgift honderden moleculen.

Bij leverpati├źnten zijn de ziekteverschijnselen vaag en wisselvallig: wisselende eetlust, braken, gewichtsverlies, depressie en vaak veel drinken....

Miloa heeft Hepa Supp ontwikkeld om de lever te beschermen en te ondersteunen. Het verbetert de chronische verteringstoornissen, bevordert de galproductie door de lever en de uitscheiding van de gal gal naar de darmen. Vermindert ook het risico van een levercirrhose.

Omschrijving

Hepa Supp ondersteunt de leverfunctie bij hond, kat, konijn en knager.

Eigenschappen

100% natuurlijk.Samenstelling: EPA/DHA, Artisjok, Mariadistel gestandardiseerd in sylimarin en sylibine, Kurkuma.Indicaties: leverfalen, spijsverteringsstoornissen, gewichtsverlies, anorexia, vergiftigingen, ziekte van cushing, behandeling met cortisone/cyslosporine/antischimmelproducten.Dosis:- 1 tablet/20kg lichaamsgewicht preventief- 1 tablet/10kg lichaamsgewicht bij symptomenHet is aanbevolen de dosis de eerste 10 dagen te verdubbelenDe dosis voor konijnen en knagers is 1/8 van de hoger vermelde dosis.

Opmerkingen

Firma: Miloa.

Doos: 30 tabletten
€ 33,15(Incl. BTW en excl. transportkosten)
Share

Andere klanten bekeken ook

EPATO 750 PLUS 30CO

EPATO 750 PLUS 30CO

EPATO PASTE 2X15ML

EPATO PASTE 2X15ML