Wij gebruiken cookies om het winkelen bij ons gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer info Sluiten
Webshop » Honden » Hondenvoeding » Puppy » CALIBRA LIFE CANINE STARTER AND PUPPY LAMB 2,5KG

CALIBRA LIFE CANINE STARTER AND PUPPY LAMB 2,5KG

CALIBRA LIFE CANINE STARTER AND PUPPY LAMB  2,5KG

De Calibra onderhoudsvoeding voor honden, vanaf nu met een verbeterd gamma!

De onderhoudsvoeding van Calibra staat gekend om een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en mag dan ook op veel succes rekenen bij onze klanten.

Deze verbeteringen in de samenstelling zorgen voor een nog betere smakelijkheid wat een hongergevoel bij de hond zal voorkomen. De vernieuwde Calibra heeft ook een verbeterde en stevigere verpakking. De kleine zakken zijn voorzien van een handige zip-sluiting. De grote zakken werden voorzien van een handvat om makkelijker te kunnen dragen.

Omschrijving

Volledig diervoeder voor pups (tot 3 maanden).
Calibra dog starter en puppy is een hypoallergene droge voeding voor pups van 4 weken tot 3 maanden oud. Het volledige superpremium recept is vanuit voedingsoogpunt ook geschikt voor drachtige en zogende teefjes. Deze goed verteerbare voeding met lam en een laag graangehalte is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige spijsvertering van puppy's na het spenen.

Eigenschappen

Hoog gehalte aan lam, kalkoen, laag graangehalte (enkel rijst)Goed verteerbaar hypoallergeen recept (0% tarwe, 0% soja, 0% maïs)Bèta-glucanen en prebiotica voor een sterk immuunsysteem

Opmerkingen

Merk: Calibra
Zak: 2,5kg

€ 16,45(Incl. BTW en excl. transportkosten)
Share