Wij gebruiken cookies om het winkelen bij ons gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer info Sluiten
Webshop » Honden » Hondenvoeding » Dieetvoeding » Calibra Preventive Energy 3kg
« vorige overzicht volgende »

Calibra Preventive Energy 3kg

Calibra Preventive Energy 3kg
*OPGELET*: De "Calibra Preventive Energy" kreeg een verbeterde samenstelling en vernieuwde verpakking en wordt vanaf nu verkocht als "Calibra Dog Expert Nutrition Energy / Chicken & Rice "

 

Uitleg

Onze dierenartsen van DAP Hulsterheide raden u, naast de reeds gekende kwaliteitsvoeding van onder andere Sanimed en Hill's, graag de kwaliteitsvoeding aan van Calibra.

De Calibra onderhoudsvoeding is nieuw op de markt en heeft een voor voeding van dit niveau nooit eerder geƫvenaarde prijs-kwaliteitsverhouding, dit door de bewuste keuze van de fabrikant om geen dure marketing te voeren maar puur te investeren in de voeding zelf. De voeders zijn ontwikkeld met kwaliteitsvolle, hypoallergene ingredIƫnten en zijn onderverdeeld in een breed productassortiment, aangepast aan de leeftijd, grootte en lichamelijke conditie van uw hond.

Elk recept is verkrijgbaar in verschillende formaten van zakken, en dit in herkenbare kleuren zodat u altijd makkelijk de juiste voeding terugvindt voor uw hond aan de hand van een handige voedingskiezer.

Omschrijving

Volledig diervoeder voor actieve honden en honden die in gewicht moeten toenemen. Calibra Energy voldoet aan de verhoogde voedingsbehoeften van de hond tijdens periodes van intense inspanning. Het hoge eiwitgehalte in dit voeder verhoogt het recuperatievermogen na inspanning.

Eigenschappen

Lang en gezond levenHypoallergeenSpierontwikkelingGeeft meer energieOmega3 en omega6 vetzuren

Opmerkingen

Firma: Calibra
Zak: 3kg
Share