Wij gebruiken cookies om het winkelen bij ons gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer info Sluiten
Webshop » Honden » Hondenvoeding » Urinewegen en nieren » CALIBRA VDIET CANINE RENAL/CARDIAC 2KG

CALIBRA VDIET CANINE RENAL/CARDIAC 2KG

CALIBRA VDIET CANINE RENAL/CARDIAC 2KG

Calibra Veterinary Diets

Naast de succesvolle kwalitatieve onderhoudsvoeding van Calibra, is er met Calibra Veterinary Diets nu ook een therapeutische dieetvoeding voor hond en kat. Voor de ontwikkeling van dit nieuwe gamma werkte Calibra samen met veterinaire voedingsdeskundingen, docenten en clinici. Calibra wil hiermee een antwoord bieden op de meest voorkomende aandoeningen in dierenartsenpraktijken. Met een zeer goede kwaliteit, uitgesproken smakelijkheid en scherpe prijzen worden de belangrijkste prioriteiten van de klant bovendien niet uit het oog verloren.

Elk voeder uit het Veterinary Diets-gamma heeft een unieke en originele samenstelling om tegemoet te komen aan de specifieke voedingsdoelen van de desbetreffende aandoeningen. De grondstoffen zijn met grote zorg uitgekozen en de recepten bevatten geen GGO's, tarwe, soja en uiteraard geen kleurstoffen. Er werd bijzondere aandacht besteed aan de smakelijkheid, de kwaliteit van de eiwitten en de verteerbaarheid. Naargelang de recepten werden naast de klassieke supplementen (vitaminies, onverzadigde vetzuren, L-carnitine, etc.) ook minder vaak gebruikte maar zeer belangrijke voedingsbestanddelen opgenomen zoals silymarine, Yucca, brandnetel, vruchtenextracten of gistculturen. Voor de juiste samenstelling per zak verwijzen we je graag door naar de samenstellingstabel die je vindt bij de productfoto's. De sterke zakken met handige zip-sluiting garanderen bovendien de versheid en behouden de kwaliteit van de voeding.

De therapeutische voeding Calibra Veterinary Diets is exclusief verkrijgbaar bij dierenartsen. We zijn er bij Verwen Je Dier en DAP Hulsterheide alvast van overtuigd dat deze therapeutische voeding even goed scoort als de onderhoudsvoeding van Calibra!

Omschrijving

Therapeutisch dieetvoeder voor honden ter ondersteuning bij chronische nier- of hartinsuffici├źntie.

Eigenschappen

op basis van rijst en eilaag natrium- en fosforgehaltealkaliserende werkinghoog gehalte aan argininie, taurine, omega 3-vetzuren en vitaminen

Opmerkingen

Merk: Calibra
Zak: 2kg
€ 14,75(Incl. BTW en excl. transportkosten)
Share