Wij gebruiken cookies om het winkelen bij ons gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer info Sluiten

Tre Ponti Primo. M

Tre Ponti Primo. M

Tre Ponti Primo

De harnassen van Tre Ponti staan gekend als
de “next generation” hondenharnassen.
Ze zijn ontwikkeld vanuit het idee om de hond een zo optimaal mogelijke bewegingsvrijheid te verlenen tijdens het gebruik van de harnassen, zonder enige druk, wrijving bij de oksels en vorm van obstructie van de bewegende delen van de hond. Deze harnassen duwen nergens op negatieve drukpunten en ontzien hierdoor ook honden met rug- gewrichtsproblemen. Onze dierenartsen geloven dan ook volop in de kwaliteiten van Tre Ponti.

De Primo-serie van Tre Ponti is ontwikkeld als 'allround' harnas en is geschikt voor honden van 10 tot en met 60 kg. Het harnas gaat over het hoofd van de hond en wordt onderin ingesteld en vast geklikt met een slotsluiting.

Primo-harnassen zijn geschikt voor vrijwel alle activiteiten zoals gewoon wandelen, maar ook als sportharnas.

*OPGELET*
Juist omdat elk harnas een specifieke pasvorm en eigenschappen heeft, raden we ten stelligste aan om de harnassen eerst te komen passen op de praktijk. Op die manier kunnen onze dierenartsen of assistentes samen met jou nagaan welk harnas het meest geschikt is voor de noden van je hond!

 

Omschrijving

Innovatief wandeltuig van kwalitatief materiaal, geschikt voor honden van 10-20kg.

Eigenschappen

doordachte ergonomische vormgevingperfecte controle over de hondgedragsdoorbrekende eigenschappenoptimale bewegingsvrijheid voor de hondgeen blokkade van de schoudergewrichtengeen irritatie/wrijving bij de okselsduwen niet op negatieve drukpuntenmateriaal houdt geen haren vastvederlicht, allergievrij, oersterk materiaalmet precisie afgewerkt en uitvoerig getestwatervast en razendsnel droogeenvoudig aan en uit te doen

Opmerkingen

Merk: Tre Ponti

Beschikbare kleuren: blauw, rood, roze, zwart, carbon rood, carbon zwart, fluo oranje, fluo groen
(beschikbaar met of zonder reflecterende rand)

OPGELET: niet alle kleuren zijn standaard in voorraad, levertijd kan hierdoor oplopen tot enkele werkdagen.
€ 41,80(Incl. BTW en excl. transportkosten)

Share

Andere klanten bekeken ook

Tre Ponti Forza M

Tre Ponti Forza M

Tre Ponti Primo Plus M

Tre Ponti Primo Plus M