Wij gebruiken cookies om het winkelen bij ons gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer info Sluiten
Webshop » Honden » Snacks » SANIMED CANINE SKIN/SENSITIVE TREATS 6X175G

SANIMED CANINE SKIN/SENSITIVE TREATS 6X175G

SANIMED CANINE SKIN/SENSITIVE TREATS 6X175G

Sanimed Atopy/Sensitive Functional Treats

Omgevingsallergie (atopie) en vlooienallergie zijn de meest voorkomende huidaandoeningen bij honden. Ook voedselovergevoeligheid, infecties en hormonale aandoeningen kunnen huidproblemen veroorzaken.
SANIMED Atopy/Sensitive Functional Treats zijn op basis van hydrolyseerde eiwitten en hebben een vergelijkbare samenstelling als SANIMED Atopy/Sensitive droogvoer. De treats bevatten een zeer hoge hoeveelheid omega-3 vetzuren en zijn geschikt voor honden met een voedselallergie of -overgevoeligheid. SANIMED Atopy/Sensitive Functional Treats zijn al geschikt vanaf een leeftijd van 14 weken.

Omschrijving

Hypoallergene snoepjes voor honden.

Eigenschappen

helpt symptomen bij atopie, vlooienallergie en voedselovergevoeligheid verminderenverzacht ontsteking, roodheid en jeuk van de huid dankzij visolie (5%) en borage olie (0,5%) vermindert allergische reacties op voeding dankzij gehydrolyseerde dierlijke eiwittenuitstekend te combineren met Sanimed Atopy/Sensitive droog- en natvoer.

Opmerkingen

Merk: Sanimed
Potje: 175 gram
€ 5,25(Incl. BTW en excl. transportkosten)
Share