Wij gebruiken cookies om het winkelen bij ons gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer info Sluiten
Webshop » Honden » Hondenvoeding » Puppy » CALIBRA LIFE CANINE JUNIOR SMALL/MEDIUM BREED LAMB 12KG

CALIBRA LIFE CANINE JUNIOR SMALL/MEDIUM BREED LAMB 12KG

CALIBRA LIFE CANINE JUNIOR SMALL/MEDIUM BREED LAMB 12KG

De Calibra onderhoudsvoeding voor honden, vanaf nu met een verbeterd gamma!

De onderhoudsvoeding van Calibra staat gekend om een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en mag dan ook op veel succes rekenen bij onze klanten.

Deze verbeteringen in de samenstelling zorgen voor een nog betere smakelijkheid wat een hongergevoel bij de hond zal voorkomen. De vernieuwde Calibra heeft ook een verbeterde en stevigere verpakking. De kleine zakken zijn voorzien van een handige zip-sluiting. De grote zakken werden voorzien van een handvat om makkelijker te kunnen dragen.

Omschrijving

Volledig diervoeder voor middelgrote (10 - 30 kg) en junior honden (3 - 15 maanden).
Calibra dog junior medium breed lam & rice is een hypoallergene droge voeding voor middelgrote puppy's en junior honden van 3 maanden oud tot volwassenheid. De goed verteerbare proteïnen in lamsvlees zorgen voor een optimale groei van jonge honden. De samenstelling helpt ook de voorspoedige ontwikkeling van de spijsvertering en het immuunsysteem van puppy's en jonge honden.

Eigenschappen

Hoog gehalte aan lam, laag graangehalte (enkel rijst)Goed verteerbaar hypoallergeen recept (0% tarwe, 0% soja, 0% maïs)Zalmolie als bron van onverzadigde omega-3 vetzuren voor een gezonde huid en vacht

Opmerkingen

Merk: Calibra
Zak: 12kg (ook beschikbaar in 3kg)
€ 55,70(Incl. BTW en excl. transportkosten)
Share