Wij gebruiken cookies om het winkelen bij ons gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer info Sluiten
Webshop » Honden » Voedingssupplementen » FLEX 0,5L

FLEX 0,5L

FLEX 0,5L

Omschrijving

FLEX is een uitgebalanceerd vloeibaar, aanvullend supplement gericht op een optimale werking van het bewegingsmechanisme bij de hond en bij de mens! Flex bevat essentiële bouwstenen voor gewrichten, pezen, ligamenten en bot. Flex is een synergetisch mengsel van unieke nutritionele ingrediënten zoals nog niet op de markt beschikbaar is.

Eigenschappen

FLEX werkt dubbel ondersteunend: bij het stoppen van de degradatie van het gewricht en bij het herstellen van de opgelopen schade. Het herstelde kraakbeen gaat dan kwalitatief beter/viskeuzer gewrichtsvocht aanmaken, zodat alles beter schokabsorberend is met als gevolg een soepeler bewegend dier.Bij honden is er buitengewone vooruitgang: uit onderzoek blijkt dat vanaf 3 à 4 weken vooruitgang merkbaar wordt. Na 6 maanden is 80% van de honden opnieuw in staat tot sprongetjes zoals op de sofa of in de auto.Ook preventief kan FLEX worden aangewend ter bescherming van schade aan pezen en gewrichten.

Opmerkingen

Ook verkrijgbaar in 1L
Dosering: kat en kleine hond (<10kg) 5ml/dag; middelgrote (10 à 25kg) en grote hond (>25kg) 7,5ml/dag
€ 56,10(Incl. BTW en excl. transportkosten)
Share