Wij gebruiken cookies om het winkelen bij ons gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer info Sluiten
Webshop » Honden » Voedingssupplementen » BUSTER VITALCHEW PUPPY HEALTH 30 CHEWS

BUSTER VITALCHEW PUPPY HEALTH 30 CHEWS

Promo
BUSTER VITALCHEW PUPPY HEALTH 30 CHEWS
Vitalchew is een gamma aanvullende diervoeders voor honden. Ze bevatten visolie met een specifieke samenstelling van omega3 vetzuren en zijn verkrijgbaar in 4 varianten die aangepast zijn aan de conditie of aandoening en levensfase van de hond.

  Een nieuwe, gepatenteerde technologie zorgt ervoor dat hydrofiele en hydrofobe ingrediënten goed kunnen vermengen in het maagsap.

  Een verpakking bevat 30 gelcapsules. Dankzij de blisterverpakking wordt de smaak goed behouden en zijn de gelcapsules lang houdbaar.

  Vitalchew kan op 3 manieren aan de hond gegeven worden: in de voederbak, mengen met het eten of als een dagelijks snoepje.

Omschrijving

Puppy Health is een aanvullend diervoeder voor een optimale ontwikkeling van de hond.

Het bevat een aangepaste concentratie en verhouding aan essentiële EPA en DHA vetzuren uit visolie. Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat een hoge concentratie aan DHA een positief effect heeft op de ontwikkeling van de puppy's hersenen, ogen en leercapaciteit.

Eigenschappen

Vitalchew is een ideaal supplement voor de ontwikkeling van een gezond volwassen haarkleed.Foliumzuur en biotine (vitamine B8) zijn extra toegevoegd om de groei en ontwikkeling van de pup verder te ondersteunen.

Opmerkingen

Reeds resultaat na 1 maand toediening.

Promotie wegens korte vervaldatum
€ 12,55€ 17,55(Incl. BTW en excl. transportkosten)
Share

Andere klanten bekeken ook

Promo
BUSTER VITALCHEW SKIN AND COAT SMALL 30 CHEWS

BUSTER VITALCHEW SKIN AND COAT SMALL 30 CHEWS