Wij gebruiken cookies om het winkelen bij ons gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer info Sluiten
Webshop » Honden » Voedingssupplementen » BUSTER VITALCHEW SKIN AND COAT MEDIUM/LARGE 30 CHEWS

BUSTER VITALCHEW SKIN AND COAT MEDIUM/LARGE 30 CHEWS

BUSTER VITALCHEW SKIN AND COAT MEDIUM/LARGE 30 CHEWS
Vitalchew is een gamma aanvullende diervoeders voor honden. Ze bevatten visolie met een specifieke samenstelling van omega3 vetzuren en zijn verkrijgbaar in 4varianten die aangepast zijn aan de conditie of aandoening en levensfase van de hond.

Een nieuwe, gepatenteerde technologie zorgt ervoor dat hydrofiele en hydrofobe ingrediënten goed kunnen vermengen in het maagsap.

Een verpakking bevat 30 gelcapsules. Dankzij de blisterverpakking wordt de smaak goed behouden en zijn de gelcapsules lang houdbaar.

Vitalchew kan op 3 manieren aan de hond gegeven worden: in de voerbak, mengen met het eten of als een dagelijks snoepje.

Omschrijving

Skin + coat is een aanvullend diervoeder voor honden ter bevordering van een gezonde huid en vacht. Eveneens te gebruiken bij haaruitval en schilfers.

Eigenschappen

Het bevat een optimale concentratie aan essentiële EPA en DHA vetzuren uit visolie. Daarnaast zijn borage olie, zink, selenium, vitamine E, riboflavine (vitamine B2) en biotine (vitamine B8) toegevoegd om samen met de visolie de huid, vacht en het immuunsysteem te ondersteunen.

Opmerkingen

Reeds resultaat na 1 maand toediening.
€ 20,15(Incl. BTW en excl. transportkosten)
Share