Wij gebruiken cookies om het winkelen bij ons gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer info Sluiten
Webshop » Honden » Hondenvoeding » Dieetvoeding » HILLS PDIET CANINE METABOLIC MOBILITY TUNA VEGETABLE STEW 354G

HILLS PDIET CANINE METABOLIC MOBILITY TUNA VEGETABLE STEW 354G

HILLS PDIET CANINE METABOLIC MOBILITY TUNA VEGETABLE STEW 354G

Omschrijving

Weight + Joint Care

Overgewicht is een groot en serieus probleem. Niet alleen bij mensen, maar ook bij onze huisdieren. Bijna 50% van de honden en katten is (veel) te zwaar. Zelfs een klein beetje overgewicht heeft al gevolgen voor het welzijn van je hond en zijn band met jou. Door het pondje teveel wordt spelen moeilijker, worden de gewrichten meer belast en de algehele gezondheid van je hond beïnvloed.

Hill's voedingsdeskundigen en dierenartsen hebben Prescription Diet™ Metabolic + Mobility klinische voeding ontwikkeld die speciaal is samengesteld om je hond te helpen een gezond gewicht te bereiken en te behouden en de gezondheid van de gewrichten ondersteunt. Het is klinisch bewezen dat de voeding van Prescription Diet™ Metabolic + Mobility de mobiliteit in slechts 21 dagen verbetert EN het lichaamsgewicht met 13% vermindert in 60 dagen.

Dit onweerstaanbare Prescription Diet™ Stoofpotje met zacht gestoofde, hapklare stukjes met tonijn & toegevoegde groenten, toegevoegde vitaminen en mineralen maakt het eenvoudiger de band met je huisdier te versterken.

Opmerkingen

Zo werkt het:

Een synergetische combinatie van ingrediënten
Hoge gehalten aan omega 3-vetzuren
Unieke combinatie van vezels uit groenten

Zo helpt het:

Werkt op een natuurlijke manier met het unieke energieverbruik van je hond
Ondersteunt de gewrichten bij artrose
Helpt je huisdier zich verzadigd & tevreden te voelen tussen de maaltijden door (geen honger meer)
€ 4,45(Incl. BTW en excl. transportkosten)
Share