Wij gebruiken cookies om het winkelen bij ons gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer info Sluiten
Webshop » Katten » Kattenvoeding » Urinewegen en nieren » HILLS PDIET FELINE CD URINARY STRESS CHICKEN VEGETABLE STEW 82G

HILLS PDIET FELINE CD URINARY STRESS CHICKEN VEGETABLE STEW 82G

HILLS PDIET FELINE CD URINARY STRESS CHICKEN VEGETABLE STEW 82G

Omschrijving

Urinary Care

Gezonde urinewegen beginnen met de juiste balans van essentiële voedingsstoffen. Een teveel aan mineralen kunnen de vorming van blaasgruis bevorderen wat kan leiden tot de vorming van blaasstenen. Deze kunnen voor ongemak zorgen en vervolgens leiden tot ernstigere problemen die de hulp van een dierenarts vereisen. Daarnaast is bewezen dat stress bij katten een negatieve invloed heeft op de gezondheid van de blaas.

Hill's voedingsdeskundigen & dierenartsen ontwikkelden Prescription Diet™ c/d™ Urinary Stress, een klinische voeding speciaal samengesteld om de urinewegen van je kat te helpen ondersteunen en stress te helpen beheersen. c/d™ Urinary Stress is een klinisch bewezen voeding die de terugkeer van de meest voorkomende urinewegproblemen met 89% vermindert.

Dit onweerstaanbare Prescription Diet™ Stoofpotje met zacht gestoofde, hapklare stukjes met kip & toegevoegde groenten, toegevoegde vitaminen en mineralen maakt het eenvoudiger de band met je huisdier te versterken.

Opmerkingen

Zo werkt het:

Bevordert gewenste urine pH Verrijkt met antioxidanten, kaliumcitraat en omega 3-vetzuren
Beperkte gehalten aan magnesium, calcium, fosfor
Bevat vitamine B6

Zo helpt het:

Met L-tryptofaan & melkeiwithydrolisaat (caseïne) om stress te beheersen.
Stress is een bekende oorzaak van de meeste FLUTD aandoeningen. **
Lost struvierstenen op in slechts 7 dagen.***
Vermindert de kans op struvietstenen en calciumoxalaatstenen.
€ 1,65(Incl. BTW en excl. transportkosten)
Share