Wij gebruiken cookies om het winkelen bij ons gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer info Sluiten
Webshop » Katten » Kattenvoeding » Allergie en gevoelige darmen » ROYAL CANIN CAT GASTROINTESTINAL WET 12X85G

ROYAL CANIN CAT GASTROINTESTINAL WET 12X85G

ROYAL CANIN CAT GASTROINTESTINAL WET 12X85G

Omschrijving

Als uw kat last heeft van spijsverteringsproblemen of maag-darmaandoeningen kan uw dierenarts Royal Canin Veterinary Gastrointestinal nat kattenvoer adviseren. Deze voeding is speciaal ontwikkeld ter ondersteuning van de spijsvertering. De voeding bevat een hoog energiegehalte, waardoor uw kat ook met het eten van een kleine portie toch genoeg energie binnenkrijgt. Dit voer is samengesteld met een goed verteerbare formule met verscheidene vezels, waaronder prebiotica, die een gezonde spijsvertering en de darmpassage ondersteunen. Op deze manier wordt het maag-darmkanaal van uw kat niet belast.

Het kan zo zijn dat uw kat door een problematische spijsvertering minder trek heeft in zijn eten. Royal Canin Veterinary Gastrointestinal is zeer smakelijk en bevordert de eetlust. Het is een volledige en uitgebalanceerde dieetvoeding die u uw kat levenslang kunt geven!

Eigenschappen

ondersteunt spijsverteringMatig caloriegehalteHoge acceptatie

Opmerkingen

Belangrijke opmerking

Dit product is een veterinair voer uit het assortiment Veterinary Health Nutrition van ROYAL CANIN®. Daarom is het belangrijk dat het voer alleen wordt gevoerd op advies van een dierenarts. Dit zorgt ervoor dat je dier precies het voer krijgt dat het echt nodig heeft. Veranderen van voer moet zorgvuldig en geleidelijk over een periode van 7–10 dagen worden uitgevoerd. Let op de juiste portiegrootte - vooral bij gemengd voeren.

€ 1,81(Incl. BTW en excl. transportkosten)
Share