Wij gebruiken cookies om het winkelen bij ons gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer info Sluiten
Webshop » Vogels » Voeding » HARRISON'S BIRD RECOVERY FORMULA 0,35KG

HARRISON'S BIRD RECOVERY FORMULA 0,35KG

HARRISON'S BIRD RECOVERY FORMULA 0,35KG

Uitleg

Biedt een goed opneembare voeding voor zieke vogels (zangvogels, papegaaiachtigen). Het kan ook worden gebruikt als handopfokvoeding voor kleine insecteneters, die moeite hebben met de vertering van zetmeel. Het wrodt gebruikt als ondersteunende voeding bij vogels die weigeren te eten en als onderdeel van de behandeling bij herstellende vogels die worden overgeschakeld van een zaaddieet naar een complete voeding. Bij zieke vogels en vogels die herstellen na een operatie kan de voeding via een sonde worden gegeven.

Gebruik

  • voor vogels die een makkelijk opneembare voedingsstoffen nodig hebben
  • voor medische en chirurgische patienten die herstellen van een ziekte
  • voor voedzame ondersteuning bij het overstappen van verschillende dieeten
  • voor vogels met anorexia (zwaar ondergewicht) waarbij de maag zich zeer traag ledigd

LET OP: De correcte voedingstechniek moet altijd in acht worden genomen om verwonding van de vogel of inhalatie van de formule te voorkomen, dat kan leiden tot longontsteking of overlijden. Als u een niet-metale of flexible buis gebruikt, zorg er dan voor dat de vogel deze niet kan beschadigen.

ingredienten: Soy Protein Isolate, Hi-oleic Sunflower Oil, Sugar, Calcium Carbonate, Potassium Chloride, Vitamin Supplement (Vitamin A Acetate, Vitamin D3, D-alpha Tocopheryl Acetate, Vitamin B12, Riboflavin, D-calcium Pantothenate, Niacin, Pyridoxine Hydrochloride, D-biotin, Thiamine Mononitrate, Folic Acid, Zinc Sulfate, Manganese Sulfate, Copper Sulfate, Sodium Selenite, Calcium Carbonate, Vegetable Oil), Phosphatadyl Choline, Di-calcium phosphate, Methonine, Vitamin E.

Omschrijving

Voeding voor zieke of gewonde vogels.

Eigenschappen

350gvoedzame en ondersteunende formulezieke vogelsgewonde vogels
€ 27,00(Incl. BTW en excl. transportkosten)
Share

Andere klanten bekeken ook

HARRISON'S BIRD LIFETIME FINE ADULT 1LB

HARRISON'S BIRD LIFETIME FINE ADULT 1LB

HARRISON'S BIRD HIGH POTENCY FINE 1LB

HARRISON'S BIRD HIGH POTENCY FINE 1LB