Wij gebruiken cookies om het winkelen bij ons gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer info Sluiten
Webshop » Knaagdieren en konijnen » Voeding » SUPREME PETFOODS SCIENCE RECOVERY PLUS 10X20G

SUPREME PETFOODS SCIENCE RECOVERY PLUS 10X20G

SUPREME PETFOODS SCIENCE RECOVERY PLUS 10X20G

Uitleg

Supreme Science Recovery Plus, geavanceerde vloeibare voeding voor herstellende kleine herbivoren.
Het is een unieke formule voor een vezelrijk, energierijk vloeibaar dieet dat veel 'lange vezels' bevat en dat helpt om het spijsverteringsstelsel te stabiliseren en kwetsbare huisdieren nutritionele steun te geven.

Supreme Science Recovery Plus is gemaakt van een selectie ingrediënten van hoge kwaliteit, die worden vermengd tot een zeer voedzaam en eenvoudig toe te dienen dieet. Het is ideaal voor gebruik tijdens perioden van stress, bij gebrek aan eetlust of bij een gevoelige spijsvertering. Supreme Science Recovery Plus bevat veel eiwitten, vezels, vitaminen, probiotica en kruiden en helpt zodoende om het nutritionele welzijn van uw huisdier te herstellen. Vermengd met water helpt het bij de rehydratie en stimuleert het de natuurlijke eetlust.
Supreme Science Recovery Plus bevat ook vitamine C. Het is dus geschikt voor cavia's en degoes zonder dat er extra voedingssupplementen nodig zijn.

Omschrijving

Formule voor zieke en herstellende dieren.

Eigenschappen

10x20gvloeibare voedingvezelrijkenergierijklange vezelsspijsvertering stabiliseren

Opmerkingen

Levertermijn: 2-3 werkdagen.
€ 50,00(Incl. BTW en excl. transportkosten)
Share

Andere klanten bekeken ook

SUPREME PETFOODS SCIENCE RECOVERY 10X20G

SUPREME PETFOODS SCIENCE RECOVERY 10X20G