Wij gebruiken cookies om het winkelen bij ons gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer info Sluiten
Webshop » Knaagdieren en konijnen » Voeding » SUPREME PETFOODS VETCAREPLUS DIGESTIVE 1KG

SUPREME PETFOODS VETCAREPLUS DIGESTIVE 1KG

SUPREME PETFOODS VETCAREPLUS DIGESTIVE 1KG

Uitleg

Supreme VetCare Plus Digestive Health Formula is een complete dagelijkse voeding voor konijnen die gevoelig zijn voor spijsverteringsproblemen, of een slechte eetlust hebben.

Supreme VetCare Plus Digestive Health Formula (DHF) is een evenwichtige, complete dagelijkse voeding voor konijnen van elk ras en elke leeftijd (vanaf 20 weken). Het is geschikt als lange-termijnvoeding voor konijnen die gevoelig zijn voor spijsverteringsproblemen, die een regelmatig terugkerend gebrek aan eetlust of een afkeer van eten hebben.

Ingrediënten

Supreme VetCare Plus Digestive is bereid met een mengsel van Timothy-hooi en alfalfa. Het bevat extra eetlustopwekkende middelen en ingrediënten die een gunstig en kalmerend effect hebben op het spijsverteringsstelsel. Bovendien bevat het uitzonderlijk veel vezels (32%), en langere vezels die bij uitstek geschikt zijn voor de lichamelijke behoeften van uw konijn.

Supreme VetCare Plus Digestive is bereid met een ruime hoeveelheid pepermunt en venkel om het spijsverteringsstelsel te kalmeren. Het vermindert ook de kans op een opgeblazen gevoel. De kamillebloemen kunnen helpen om de vastheid van de ontlasting te reguleren en stress en angst te verminderen. Door de vezelrijke samenstelling en de fysische eigenschappen van deze voeding wordt regelmatig drinken gestimuleerd en het kauwproces verlengd, zodat de natuurlijke slijtage van de tanden wordt bevorderd.

Omschrijving

Voor een betere vertering.

Eigenschappen

1kg32% ruwe vezelsmengsel van Timothy-hooi en alfalfaveel natuurlijke prebiotica voor behoud van een gezond spijsverteringsstelselpepermunt kalmeert het spijsverteringsstelselvenkel verlicht een opgeblazen gevoelkamille verzacht diarree en vermindert angst en stressrijk aan 'lange vezels'langer kauwproces, bevordert de natuurlijke slijtage van de tandenextra lijnzaad voor een gezonde huid en vachtrijk aan natuurlijke anti-oxidantengeen toegevoegde suikersgeen toegevoegde kleurstoffen

Opmerkingen

Levertermijn: 2-3 werkdagen.
€ 8,50(Incl. BTW en excl. transportkosten)
Share

Andere klanten bekeken ook

SUPREME PETFOODS VETCAREPLUS URINARY TRACT HEALTH 1KG

SUPREME PETFOODS VETCAREPLUS URINARY TRACT HEALTH 1KG