Wij gebruiken cookies om het winkelen bij ons gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer info Sluiten
Webshop » Knaagdieren en konijnen » Voeding » SUPREME PETFOODS VETCAREPLUS URINARY TRACT HEALTH 1KG

SUPREME PETFOODS VETCAREPLUS URINARY TRACT HEALTH 1KG

SUPREME PETFOODS VETCAREPLUS URINARY TRACT HEALTH 1KG

Uitleg

Supreme VetCare Plus Urinary Tract Health Formula is een dagelijkse voeding voor konijnen die gevoelig zijn voor aandoeningen aan de urineweg.
VetCare Plus Urinary Tract Health Formula (UTHF) is een evenwichtige, complete dagelijkse voeding voor konijnen van elk ras en elke leeftijd (vanaf 20 weken). Het is geschikt als lange-termijn voeding voor konijnen die gevoelig zijn voor aandoeningen aan het urinewegstelsel.

Ingrediënten

VetCare Plus UTHF is gemaakt van Timothy hooi, een bron van vezels met een laag calciumgehalte, en bevat extra ingrediënten die een gunstig effect kunnen hebben op het urinewegstelsel. Bovendien bevat het veel vezels voor de lichamelijke behoeften van uw konijn. De ruime hoeveelheid veenbessen en blauwe bosbessen in de voeding zorgen voor anti-oxidanten die helpen om het urinewegstelsel gezond te houden. Paardenbloemen en brandnetels werken samen als een mild diureticum en helpen om de normale nierfunctie te stimuleren. Echinacea en de extra vitamine C (500 mg/kg) helpen het immuunsysteem te bevorderen en infecties te bestrijden. Door de vezelrijke samenstelling en de fysische eigenschappen van deze voeding wordt regelmatig drinken gestimuleerd en het kauwproces verlengd, zodat de natuurlijke slijtage van de tanden wordt bevorderd.

Omschrijving

Voor aandoeningen aan de urinewegen.

Eigenschappen

1kg28% ruwe vezelstimothy hooilaag in calcium: 0,5%extra vitamine C - 500 mg/kgstimuleert waterverbruikveenbessen en blauwe bosbessen - natuurlijke anti-oxidantenechinacea - ter ondersteuning van het immuunsysteem, helpt infecties bestrijdenpaardenbloem stimuleert de normale nierfunctierijk aan lange vezelslanger kauwproces, bevordert de natuurlijke slijtage van de tandenevenwichtig en compleettarwe- en glutenvrijextra lijnzaad voor een gezonde huid en vachtgeen toegevoegde suikersgeen toegevoegde kleurstoffen

Opmerkingen

Levertermijn: 2-3 werkdagen.
€ 12,00(Incl. BTW en excl. transportkosten)
Share