Wij gebruiken cookies om het winkelen bij ons gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer info Sluiten
Webshop » Knaagdieren en konijnen » Voeding » SUPREME PETFOODS VETCAREPLUS WEIGHT MANAGEMENT 1KG

SUPREME PETFOODS VETCAREPLUS WEIGHT MANAGEMENT 1KG

SUPREME PETFOODS VETCAREPLUS WEIGHT MANAGEMENT 1KG

Uitleg

Supreme VetCare Plus Weight Management Formula is een volledige voeding voor konijnen met overgewicht.
Supreme VetCare Plus Weight Management Formula (WMF) is een evenwichtige, complete dagelijkse voeding voor konijnen van elk ras en elke leeftijd (vanaf 20 weken) Het is geschikt als lange-termijnvoeding voor konijnen die te dik zijn of gewichtsschommelingen hebben.

Ingrediënten

Supreme VetCare Plus WMF is bereid met een mengsel van Timothy hooi en alfalfa. Het bevat uitzonderlijk veel vezels (34%) en langere vezels die bij uitstek geschikt zijn voor de lichamelijke behoeften van uw konijn. Omdat het voedsel minder energie en geen ingrediënten op basis van zetmeel bevat, kan het dier naar wens eten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over gewichtstoename. Door de ruime hoeveelheid groene thee en fenegriek is het zeer smakelijk. Deze ingrediënten helpen het normale eetpatroon te behouden en kunnen door stimulatie van de stofwisseling helpen bij de gewichtsafname. Door de vezelrijke samenstelling en de fysische eigenschappen van deze voeding wordt regelmatig drinken gestimuleerd en het kauwproces verlengd, zodat de natuurlijke slijtage van de tanden wordt bevorderd. Bevat extra lijnzaad voor een gezonde huid en vacht.

Omschrijving

Dieet voor konijnen.

Eigenschappen

1kgvoor konijnen met overgewichtgeen toegevoegde suikersgeen toegevoegde kleurstoffentarwe- en glutenvrij

Opmerkingen

Levertermijn: 2-3 werkdagen.
€ 7,50(Incl. BTW en excl. transportkosten)
Share

Andere klanten bekeken ook

SUPREME PETFOODS VETCAREPLUS DIGESTIVE 1KG

SUPREME PETFOODS VETCAREPLUS DIGESTIVE 1KG

SUPREME PETFOODS VETCAREPLUS URINARY TRACT HEALTH 1KG

SUPREME PETFOODS VETCAREPLUS URINARY TRACT HEALTH 1KG