Wij gebruiken cookies om het winkelen bij ons gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer info Sluiten
Webshop » Honden » Hondenvoeding » Senior honden » HILLS VETESS CANINE MBEN SENIOR HEALTH MATURE ADULT ME/L CHICKEN 10KG

HILLS VETESS CANINE MBEN SENIOR HEALTH MATURE ADULT ME/L CHICKEN 10KG

HILLS VETESS CANINE MBEN SENIOR HEALTH MATURE ADULT ME/L CHICKEN 10KG

Omschrijving

Hill's VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT + SENIOR HEALTH Mature Adult 7+ Medium & Large Breed Hondenvoer met Kip is een volledig diervoeder met meerdere voordelen voor honden van 7 jaar en ouder, samengesteld om de hersenen en het lichaam van ouder wordende dieren te ondersteunen. Het levert een perfect voedingsevenwicht aan energie, eiwit, vitaminen en mineralen met gecontroleerde gehalten aan magnesium.

Eigenschappen

Gezond ouder worden: Ondersteunt gezonde hersenen en biedt energie voor de dagelijkse activiteiten met een unieke anti-verouderingsmix.Ondersteuning van botten en gewrichten: Samengesteld om de mobiliteit te bevorderen en het gemak om te bewegen te ondersteunen.Ondersteuning van het immuunsysteem: Ondersteunt het immuunsysteem met een hoogwaardige mix van klinisch bewezen antioxidanten (vitamine C + E) en antioxidanten uit fruit en groenten.Gezonde vitale organen: Ondersteunt een gezonde nierfunctie en bevordert de gezondheid van andere vitale organen.Gezonde spijsvertering: Biedt ouder wordende honden de vitale voedingsstoffen die ze nodig hebben in een goed verteerbare samenstelling met eiwit uit ei.

Opmerkingen

Aanbevolen voor:
Middelgrote en grote honden van 7 jaar en ouder.

Niet aanbevolen voor:
Pups jonger dan 1 jaar en drachtige of zogende honden.
Tijdens dracht en lactatie moeten honden worden overgeschakeld op Hill's VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT puppyvoer voor kleine of middelgrote rassen.
Volwassen honden van 1 tot 6 jaar.
€ 87,90(Incl. BTW en excl. transportkosten)
Share