Wij gebruiken cookies om het winkelen bij ons gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer info Sluiten
Webshop » Honden » Hondenvoeding » Senior honden » HILLS VETESS CANINE MBEN MATURE ADULT CHICKEN CAN 12X363G
« vorige overzicht volgende »

HILLS VETESS CANINE MBEN MATURE ADULT CHICKEN CAN 12X363G

HILLS VETESS CANINE MBEN MATURE ADULT CHICKEN CAN 12X363G

Omschrijving

Hill's VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT Mature Adult 7+ natvoer voor honden met Kip is voeding met meerdere gezondheidsvoordelen. Dit voer is exclusief verkrijgbaar bij de dierenarts en is samengesteld om een gezonde spijsvertering en het algemeen welzijn te ondersteunen. Met klinisch bewezen antioxidanten voor een gezond immuunsysteem, eiwitten van hoge kwaliteit om de spieren te ondersteunen en met beperkte gehalten aan mineralen voor gezonde vitale organen. De beste ondersteuning voor nu en de toekomst. De gezondheidsvoordelen van het natvoer zijn vergelijkbaar met die van ons droogvoer. Natvoer kan helpen om de vochtinname van je huisdier te verhogen en het is een goede manier om je hond meer variatie te bieden, door natvoer en droogvoer op verschillende manieren te combineren.

Eigenschappen

Ondersteuning van de spieren: Ondersteunt de spieren van je hond met eiwitten van hoge kwaliteit.Ondersteuning van botten en gewrichten: Ondersteunt gezonde gewrichten met voeding verrijkt met glucosamine en chondroïtine.Gezonde spijsvertering: Bevordert een gezonde spijsvertering en het algemeen welzijn met onze optimale vezelmix.Gezonde vitale organen: Helpt gezonde vitale organen te ondersteunen met beperkte gehalten aan mineralen.Ondersteuning van het immuunsysteem: Ondersteunt een gezond immuunsysteem met klinisch bewezen antioxidanten.

Opmerkingen

Aanbevolen voor:
Honden van 7 jaar en ouder om hun gezondheid te helpen ondersteunen wanneer ze ouder worden

Niet aanbevolen voor:
Pups jonger dan 1 jaar en drachtige of zogende honden.
Tijdens dracht en lactatie moeten honden worden overgeschakeld op Hill's VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT puppyvoer voor kleine of middelgrote rassen.
€ 4,87(Incl. BTW en excl. transportkosten)
Share