Wij gebruiken cookies om het winkelen bij ons gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer info Sluiten

Wat is de levertermijn?

Al onze producten worden 1 tot 2 weekdagen na uw bestelling bij u thuis geleverd. Wanneer u niet thuis bent zal Bpost de dag erna weer langs komen. Als de postbode bij de tweede levering het pakje alsnog niet kan afgeven, zal het bij het dichtsbijzijnde Bpost-kantoor worden achtergelaten. De postbode zal een briefje nalaten met daarop het tijdstip van langskomen en waar u uw bestelling kan gaan ophalen.

Wanneer er bij een bestelling een product nog niet leverbaar is, zal uw gehele levering verzonden worden wanneer alle producten klaar zijn. Zo betaalt u maar 1 keer de verzendingskosten.

Wanneer een product niet dadelijk leverbaar is, zal dit bij dit bewuste product vermeld staan. Wanneer er echter een dubbele bestelling werd geplaatst en het bewuste product alsnog tijdelijk uitverkocht zou zijn is de levertermijn 5 werkdagen.

Bestellingen van producten die allemaal bij ons op voorraad zijn en dat voor 11.00u worden diezelfde dag nog verzonden en kan je dus de dag erna verwachten!

Wij hopen u voldoende geïnformeerd te hebben. Indien u nog vragen heeft, twijfel dan niet om ons te contacteren via info@verwenjedier.be!