Wij gebruiken cookies om het winkelen bij ons gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer info Sluiten
Webshop » Honden » Hondenhalsband, lijnen en harnassen » Hondenhalsband - Lichtgevende en reflecterende

Hondenhalsband - Lichtgevende en reflecterende

Zoekt u een bepaald merk van een honden halsband of product? Gebruik dan onze zoekfunctie!

Veiligheidshalsband LED zwart

Veiligheidshalsband LED zwart

Veilige en zeer zichtbare hondenhalsband.
€ 17,00
Halsband Reflect zwart 32

Halsband Reflect zwart 32

Hondenhalsband met reflecterend materiaal.
€ 25,00
Halsband Reflect oranje 32

Halsband Reflect oranje 32

Hondenhalsband met reflecterend materiaal.
€ 25,00
Halsband Reflect oranje 37

Halsband Reflect oranje 37

Hondenhalsband met reflecterend materiaal.
€ 30,00

 

Op deze pagina vind je de geschikte hondenhalsband voor je trouwe viervoeter. Er is voor ieder wat wils. Er is een grote keuze uit verscheidene designs, maten, kleuren en merken, zoals Hunter, Happy house en nog veel meer. Zelfs aan de kleinste hondenrassen of pups tot de grootste Duitse doggen is er gedacht.

 


Daarnaast hebben we ook wat meer aandacht besteed aan de meer praktische en diergeneeskundig gerichte halsbanden. Zo hebben we een ruime keuze aan harnassen die ideaal zijn voor honden die bijvoorbeeld last hebben van nek- of rugklachten.
Tijdens de wandelingen is niet alleen uw veiligheid maar ook deze van uw huisdier heel belangrijk. Daarom kan u bij ons ook kiezen voor een speciale reflecterende of lichtgevende halsband zodat uw viervoeter altijd zichtbaar is.

 

Om uw pup te trainen of om uw volwassen hond eindelijk dat trekken aan de leiband af te leren, kan u bij ons een anti-trek- halsband of -harnas aanschaffen. Deze speciale halsbanden zijn zo ontworpen dat bij het trekken aan de lijn er een druk wordt uitgeoefend op bepaalde lichaamsdelen van de hond wat als onaangenaam wordt ervaren. Indien de hond stopt met trekken, verminderd deze druk ook en wordt er automatisch een positieve correlatie gegeven aan het ‚niet trekken’. Dit zorgt ervoor dat u van elke wandeling met uw hond ten volle kan genieten!