Wij gebruiken cookies om het winkelen bij ons gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer info Sluiten
Webshop » Katten » Boeken » BOEK EEN PRACHTIG NEST KITTENS

BOEK EEN PRACHTIG NEST KITTENS

BOEK EEN PRACHTIG NEST KITTENS

Uitleg

Jouw poes krijgt kittens! Maar voordat het zover is dat je de kittens kunt bewonderen, komt er het een en ander kijken. Het is verstandig ervoor te zorgen dat je goed voorbereid bent en dat je weet wat je allemaal kunt verwachten.

Een normale geboorte brengt al vragen met zich mee, maar het is natuurlijk vooral van belang te weten wat je moet doen als de geboorte niet meer normaal verloopt. Zijn de kittens eenmaal geboren, dan heb je nog bijna drie maanden de zorg voor het nestje. Hierbij komt van alles kijken: voeding, huisvesting, vaccinaties en parasietenbestrijding zijn van belang, maar daarmee ben je er nog niet.

Nadat je drie maanden intensief bezig bent geweest met moeder en kroost, sta je voor de opgave een goed tehuis voor de kittens te vinden. Dit boek kan uitermate behulpzaam zijn tijdens de periode van de dracht, de geboorte en de tijd daarna. Heel zinvol en leerzaam om door te lezen voordat de kittens geboren worden.

Omschrijving

Prachtig geïllustreerd met kleurenfoto’s.

Eigenschappen

boordevol nuttige informatieleuk om door te bladerenleerzaam en praktisch
€ 7,95(Incl. BTW en excl. transportkosten)
Share

Andere klanten bekeken ook

BOEK 10.000 DIERENNAMEN

BOEK 10.000 DIERENNAMEN