Wij gebruiken cookies om het winkelen bij ons gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer info Sluiten
Webshop » Honden » Verzorging » Huid & Vacht » SEBOCALM 250ML

SEBOCALM 250ML

SEBOCALM 250ML

Uitleg

Sebocalm is een verzachtende, milde, hypo-allergene en zeepvrije shampoo voor honden en katten, die door de schuimende werking een intense reiniging van de normale en droge huid (lichte seborroe) bewerkstelligt.
 
De werkzame stoffen zijn in ingekapselde (spherulieten) en in vrije vorm aanwezig. Spherulieten zijn in lagen opgebouwde micro-bolletjes die zorgen voor een vertraagde afgifte van werkzame stoffen en daarmee voor een langduriger werkzaamheid. Chitosanide heeft een vochtregulerend effect.
 
Sebocalm is zeer geschikt als onderhoudsshampoo.

Gebruiksaanwijzing:

Goed schudden voor gebruik. Maak de vacht met lauw water goed nat. Verdeel Sebocalm druppelsgewijs in de vacht en op de huid en masseer de shampoo door de hele vacht, spoel uit en herhaal de behandeling. Laat bij de tweede wassing de shampoo gedurende 5-10 minuten inwerken en spoel daarna grondig uit. De shampoo kan eenmaal per week worden gebruikt, volg het advies van uw dierenarts nauw op! 

Dieren:
  • hond
  • kat

Omschrijving

Shampoo voor de normale huid of voor de licht schilferende en vette huid.

Eigenschappen

250mlverzachtende, hydraterende shampoogeschikt voor honden en katten
€ 24,39(Incl. BTW en excl. transportkosten)
Share

Andere klanten bekeken ook

PET HEALING DOUCHEKOP

PET HEALING DOUCHEKOP