Wij gebruiken cookies om het winkelen bij ons gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer info Sluiten
Webshop » Katten » Verzorging » Huid & Vacht » PYODERM 200ML

PYODERM 200ML

PYODERM 200ML

Uitleg

Pyoderm shampoo is een shampoo op basis van chloorhexidine die ook Spherulieten® en chitosanide bevat. Pyoderm kan gebruikt worden ter ondersteuning van de behandeling van huidinfecties.

Insluiting in microcapsules zoals Spherulieten® (meerlagige microbolletjes) verhoogt de beschikbaarheid van de shampoobestanddelen en bevordert de vochtinbrengende eigenschappen. Spherulieten® werken ook als transportmiddel van de werkzame stof, die continu en in toenemende mate vrijkomt aan het oppervlak van haren en huid.

Chitosanide is een natuurlijk polymeer dat een beschermende film op de huid vormt, waardoor deze gehydrateerd blijft.

Gebruiksaanwijzing:

Goed schudden voor gebruik. Pyoderm tot 1/10e verdunen in lauw water en op de van te voren nat gemaakte vacht aanbrengen. Het product goed over de vacht verdelen. Maseer Pyoderm in de natte vacht en laat de shampoo goed schuimen. Spoel uit en herhaal de behandeling. Laat bij de tweede wassing de shampoo 5-10 minuten inwerken en spoel daarna goed uit. Beginnen met 2 keer per week te handelen. Nadien kan dit op advies van uw dierenarts teruggebracht worden naar 1 keer per week.

Dieren:
  • hond
  • kat

Omschrijving

Een shampoo ter ondersteuning van de behandeling van huidinfecties bij de hond en kat.

Eigenschappen

200mlgeschikt voor honden en kattenter ondersteuning van een behandeling
€ 24,39(Incl. BTW en excl. transportkosten)
Share