Wij gebruiken cookies om het winkelen bij ons gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer info Sluiten
Webshop » Honden » Verzorging » Accessoires » MEDICAL PET SHIRT 7-M+ (MPS)

MEDICAL PET SHIRT 7-M+ (MPS)

MEDICAL PET SHIRT  7-M+ (MPS)

Uitleg

De MPS biedt een goede bescherming na een operatie en bij huidziekten zodat je huisdier niet aan de wonden of draadjes kan likken.

Ook kan je huisdier hier gemakkelijk in bewegen zonder het shirt uit te krijgen. Tevens houdt het Medical Pet Shirt je huisdier op temperatuur.


Het shirt kan ook gebruikt worden bij loopsheid of incontinentie van je dier en hiervoor kan het shirt voorzien worden van een maandverbandje of inlegkruisje.

 

Hoe je makkelijk het Medical pet shirt kan aandoen zie je hieronder:

https://www.youtube.com/watch?v=SJeLyvQ6KAs

Omschrijving

Het Medical Pet Shirt is een professioneel alternatief voor de kraag ter bescherming van wonden en bandages. Het ontwerp is gebaseerd op de vorm en anatomie van het dier waardoor het een goede en comfortabele pasvorm heeft.

Eigenschappen

Lengte maten gemeten vanaf de nek tot staartaanzet: 61 - 72 cm.Ademende stretch stof, gemaakt van katoen en lycra.Zorgt voor een maximale bewegingsvrijheid.Dankzij de met drukknoppen afsluitbare achterzijde kan het snel en gemakkelijk worden aan-en uitgetrokken en geopend voor het uitlaten.Ter bescherming na operatie of bij huidziekten.MPSKan gewassen worden op 30°C.

Opmerkingen

Deze maat: 61 - 72 cm is geschikt voor een Labrador, Collie en Boxer.

MPS
€ 26,11(Incl. BTW en excl. transportkosten)
Share