Wij gebruiken cookies om het winkelen bij ons gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer info Sluiten
Webshop » Katten » Verzorging » Oren » OTODINE 100ML

OTODINE 100ML

OTODINE 100ML
Dit is een oorreiniger die we zelf vaak in onze praktijk, DAP Hulsterheide, gebruiken en ook sterk aanbevelen. Wanneer je deze vaak gebruikt kan de frequentie van oorontstekingen bij je hond/kat sterk verminderen aangezien het de gehoorgang niet alleen reinigt maar ook ontsmet.

Hoe gebruiken? Je giet de gehoorgang vol met Otodine, masseert de gehoorgang gedurende 1 minuut en nadien droog je die uit. Bij vuile en/of geïrriteerde oren doe je dit best 2/dag gedurende 10dagen.

Om alle vuil op een makkelijk manier te verwijderen maken wij gebruik van de Bamboe oorstokken. Deze laatste neem je 1cm verder dan het katoen vast zodat je niet te ver in de gehoorgang kan steken (wanneer je hond/kat plots het hoofd zou bewegen).


Omschrijving

Oorreiniger die ook de gehoorgang ontsmet voor je hond en je kat.

Eigenschappen

100ml.Overtollige oorsmeer verwijderen.Kan gebruikt worden alvorens een behandelend product wordt toegediend.Gehoorgang ontsmetten (tris-EDTA en Chloorhexidine).Gaat de kans op oorinfecties laten dalen bij regelmatig gebruik!

Opmerkingen

Firma: ICF
€ 23,28(Incl. BTW en excl. transportkosten)
Share

Andere klanten bekeken ook

WATTENSTAAFJES BAMBOU STICKS

WATTENSTAAFJES BAMBOU STICKS