Wij gebruiken cookies om het winkelen bij ons gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer info Sluiten
Webshop » Honden » Hondenhalsband, lijnen en harnassen » Harnassen » Tre Ponti Fibbia (Verstelbaar) Maat 3

Tre Ponti Fibbia (Verstelbaar) Maat 3

Tre Ponti Fibbia (Verstelbaar) Maat 3

Tre Ponti Fibbia (Verstelbare variant)

De harnassen van Tre Ponti staan gekend als
de “next generation” hondenharnassen.
Ze zijn ontwikkeld vanuit het idee om de hond een zo optimaal mogelijke bewegingsvrijheid te verlenen tijdens het gebruik van de harnassen, zonder enige druk, wrijving bij de oksels en vorm van obstructie van de bewegende delen van de hond. Deze harnassen duwen nergens op negatieve drukpunten en ontzien hierdoor ook honden met rug- gewrichtsproblemen. Onze dierenartsen geloven dan ook volop in de kwaliteiten van Tre Ponti..

De Fibbia-serie van Tre Ponti is ontwikkeld als wandelharnas en is geschikt voor honden van 1 tot en met 14 kg. De bovenzijde van dit instaptuig is voorzien van een gesp.
De Fibbia-serie is leverbaar in twee varianten; de vaste- en de verstelbare variant. Ons advies is om alleen een verstelbare variant te kiezen als dit niet anders kan en je hond bijvoorbeeld tussen twee maten in valt, nog gaat groeien of regelmatig wordt getrimd. Doorgaans past en voldoet de vaste variant uitstekend.

*OPGELET*
Juist omdat elk harnas een specifieke pasvorm en eigenschappen heeft, raden we ten stelligste aan om de harnassen eerst te komen passen op de praktijk. Op die manier kunnen onze dierenartsen of assistentes samen met jou nagaan welk harnas het meest geschikt is voor de noden van je hond!

 

Omschrijving

Innovatief wandeltuig van kwalitatief materiaal, geschikt voor honden van 6-7kg.

Eigenschappen

doordachte ergonomische vormgevingperfecte controle over de hondgedragsdoorbrekende eigenschappenoptimale bewegingsvrijheid voor de hondgeen blokkade van de schoudergewrichtengeen irritatie/wrijving bij de okselsduwen niet op negatieve drukpuntenmateriaal houdt geen haren vastvederlicht, allergievrij, oersterk materiaalmet precisie afgewerkt en uitvoerig getestwatervast en razendsnel droogeenvoudig aan en uit te doen

Opmerkingen

Merk: Tre Ponti

Beschikbare kleuren: blauw, rood, roze, zwart

OPGELET: niet alle kleuren zijn standaard in voorraad, levertijd kan hierdoor oplopen tot enkele werkdagen.
€ 27,50(Incl. BTW en excl. transportkosten)

Share