Wij gebruiken cookies om het winkelen bij ons gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer info Sluiten
Webshop » Honden » Hondenhalsband, lijnen en harnassen » Harnassen » Tre Ponti Liberta Maat 2

Tre Ponti Liberta Maat 2

Tre Ponti Liberta Maat 2

Tre Ponti Liberta

De harnassen van Tre Ponti staan gekend als
de “next generation” hondenharnassen.
Ze zijn ontwikkeld vanuit het idee om de hond een zo optimaal mogelijke bewegingsvrijheid te verlenen tijdens het gebruik van de harnassen, zonder enige druk, wrijving bij de oksels en vorm van obstructie van de bewegende delen van de hond. Deze harnassen duwen nergens op negatieve drukpunten en ontzien hierdoor ook honden met rug- gewrichtsproblemen. Onze dierenartsen geloven dan ook volop in de kwaliteiten van Tre Ponti.

Het design van de Liberta-serie is gelijk aan de Fibbia serie, maar dan met een innovatieve sluiting. De Liberta is namelijk voorzien van een koordsluiting. Het harnas is hierdoor erg geschikt als stadstuigje voor kleine honden en pups. Het innovatieve instelkoord geeft je de mogelijkheid om de hond een ruime bewegingsvrijheid te geven. Het harnas heeft geen negatieve drukpunten, echter bij het strekken van de lijn krijgt de hond een (pijnloze) lichte druk op de zijflanken. Dit zal bij elke hond een reactie uitlokken. De hond zal meteen inhouden, of stil blijven staan en naar je omkijken om te zien wat er aan de hand is. Door deze reactie te belonen kan het vervelende trekken van de hond beheersbaar worden en met de juiste aanpak zelfs volledig worden afgeleerd.

*OPGELET*
Juist omdat elk harnas een specifieke pasvorm en eigenschappen heeft, raden we ten stelligste aan om de harnassen eerst te komen passen op de praktijk. Op die manier kunnen onze dierenartsen of assistentes samen met jou nagaan welk harnas het meest geschikt is voor de noden van je hond!

 

Omschrijving

Innovatief wandeltuig van kwalitatief materiaal, geschikt voor honden van 4-5kg.

Eigenschappen

doordachte ergonomische vormgevingperfecte controle over de hondgedragsdoorbrekende eigenschappenoptimale bewegingsvrijheid voor de hondgeen blokkade van de schoudergewrichtengeen irritatie/wrijving bij de okselsduwen niet op negatieve drukpuntenmateriaal houdt geen haren vastvederlicht, allergievrij, oersterk materiaalmet precisie afgewerkt en uitvoerig getestwatervast en razendsnel droogeenvoudig aan en uit te doen

Opmerkingen

Merk: Tre Ponti

Beschikbare kleuren: blauw, rood, roze, zwart
(beschikbaar met of zonder reflecterende rand)

OPGELET: niet alle kleuren zijn standaard in voorraad, levertijd kan hierdoor oplopen tot enkele werkdagen.
€ 20,90(Incl. BTW en excl. transportkosten)

Share