Wij gebruiken cookies om het winkelen bij ons gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer info Sluiten
Webshop » Honden » Hondenhalsband, lijnen en harnassen » Harnassen » Tre Ponti Primo Plus XXL

Tre Ponti Primo Plus XXL

Tre Ponti Primo Plus XXL

Tre Ponti Primo Plus

De harnassen van Tre Ponti staan gekend als
de “next generation” hondenharnassen.
Ze zijn ontwikkeld vanuit het idee om de hond een zo optimaal mogelijke bewegingsvrijheid te verlenen tijdens het gebruik van de harnassen, zonder enige druk, wrijving bij de oksels en vorm van obstructie van de bewegende delen van de hond. Deze harnassen duwen nergens op negatieve drukpunten en ontzien hierdoor ook honden met rug- gewrichtsproblemen. Onze dierenartsen geloven dan ook volop in de kwaliteiten van Tre Ponti.

De Primo Plus-harnassen zijn ontwikkeld voor medium tot zeer grote honden. Deze ergonomisch gevormde harnassen zijn erg robuust. De brede voorband is gemaakt van zeer soepel 'ripstop' nylon en dus erg duurzaam. De Plus-serie is voorzien van een noodgreep en een gefixeerde ring. Door zijn uitgekiende vormgeving bezit dit harnas dezelfde uitstekende eigenschappen als de Primo. De Plus-serie is zeer geschikt voor werkhonden, maar het tuig kan uiteraard ook gewoon worden gebruikt voor de dagelijkse wandelingen en andere activiteiten. Deze Primo Plus-harnassen, maar dan in een speciale fluorgele kleur, worden momenteel ook gebruikt door hulphonden. Een zeer betrouwbaar, flexibel en stoer harnas!

*OPGELET*
Juist omdat elk harnas een specifieke pasvorm en eigenschappen heeft, raden we ten stelligste aan om de harnassen eerst te komen passen op de praktijk. Op die manier kunnen onze dierenartsen of assistentes samen met jou nagaan welk harnas het meest geschikt is voor de noden van je hond!

 

Omschrijving

Innovatief wandeltuig van kwalitatief materiaal, geschikt voor honden van 40-60kg.

Eigenschappen

doordachte ergonomische vormgevingperfecte controle over de hondgedragsdoorbrekende eigenschappenoptimale bewegingsvrijheid voor de hondgeen blokkade van de schoudergewrichtengeen irritatie/wrijving bij de okselsduwen niet op negatieve drukpuntenmateriaal houdt geen haren vastvederlicht, allergievrij, oersterk materiaalmet precisie afgewerkt en uitvoerig getestwatervast en razendsnel droogeenvoudig aan en uit te doen

Opmerkingen

Merk: Tre Ponti

Beschikbare kleuren: reflecterend zwart, volledig zwart, oranje, adventure

OPGELET: niet alle kleuren zijn standaard in voorraad, levertijd kan hierdoor oplopen tot enkele werkdagen.
€ 47,85(Incl. BTW en excl. transportkosten)

Share

Andere klanten bekeken ook

Tre Ponti Forza XXL

Tre Ponti Forza XXL

Tre Ponti Primo. XXL

Tre Ponti Primo. XXL