Wij gebruiken cookies om het winkelen bij ons gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer info Sluiten
Webshop » Honden » Verzorging » Accessoires » Ultra Absorberende Onderleggers/Pampers 40x60cm (30 stuks)

Ultra Absorberende Onderleggers/Pampers 40x60cm (30 stuks)

Ultra Absorberende Onderleggers/Pampers 40x60cm (30 stuks)

Omschrijving

Onderlegger/pamper/puppytrainer met zeer sterk absorbatievermogen.

De absorberende onderleggers/pampers zijn speciaal ontworpen voor de effectieve bescherming van uw vloer of bench tegen urine. De onderleggers hebben een groot absorptievermogen en het vocht wordt goed door de onderlegger verspreid. De waterdichte laag van polyethyleen garandeert een totale bescherming tegen lekkage.

De doeken kunnen gebruikt worden om uw puppy te trainen. Zet uw puppy voordat hij zijn behoefte doet op de plasdoek. De doeken zijn lekker zacht, waardoor uw pup er graag zijn behoefte op doet. De plasdoeken absorberen vlot alle urine en houden geurtjes tegen. Leer uw pup om dagelijks de behoefte te doen op de doeken en schuif de doeken steeds iets dichter naar de deur, totdat uw pup leert om buiten te plassen.

Eigenschappen

40x60cmDoos: 30 onderleggers

Opmerkingen

De doeken kunnen ook gebruikt worden in een bench. Wanneer uw hond bijvoorbeeld gedurende lange tijd in de bench moet zitten , vermijdt u zo onaangename verassingen. Indien uw hond toch zijn behoefte zou doen, absorberen de doeken alle urine en blijft uw hond netjes en droog.
Ook passen deze onderleggers perfect in een kattenbak.
€ 8,75(Incl. BTW en excl. transportkosten)
Share

Andere klanten bekeken ook

Ultra Absorberende Onderleggers/Pampers 60x90cm (30 stuks)

Ultra Absorberende Onderleggers/Pampers 60x90cm (30 stuks)

Ultra Absorbent Pads Onderleggers/Pampers 60x60cm (35 stuks)

Ultra Absorbent Pads Onderleggers/Pampers 60x60cm (35 stuks)