Wij gebruiken cookies om het winkelen bij ons gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer info Sluiten
Webshop » Honden » Hondenvoeding » Allergie en gevoelige maag-darmen » CALIBRA EN CANINE SENSITIVE SALMON 12KG

CALIBRA EN CANINE SENSITIVE SALMON 12KG

CALIBRA EN CANINE SENSITIVE SALMON 12KG

Calibra Dog Expert Nutrition Sensitive - Salmon & Potato

De Calibra onderhoudsvoeding voor honden, vanaf nu met een verbeterd gamma!

De onderhoudsvoeding van Calibra staat gekend om een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en mag dan ook op veel succes rekenen bij onze klanten. Alhoewel de voeding nog niet zolang op de markt is, heeft het team van Calibra het volledige gamma vernieuwd en gezorgd voor een nog verbeterde samenstelling.:

- Meer vlees en meer ingrediënten van dierlijke oorsprong.
- Glutenvrij en laag vezelgehalte: De voeding bevat 0% maïs, 0% tarwe, 0% soja. Enkel rijst en aardappelen

Deze verbeteringen in de samenstelling zorgen voor een nog betere smakelijkheid wat een hongergevoel bij de hond zal voorkomen. De vernieuwde Calibra heeft ook een verbeterde en stevigere verpakking. De kleine zakken zijn voorzien van een handige zip-sluiting. De grote zakken werden voorzien van een handvat om makkelijker te kunnen dragen.

Omschrijving

Volledig diervoeder voor volwassen honden met zalm en aardappel, geschikt voor honden met een gevoelige spijsvertering of honden die last hebben van voedselovergevoeligheid. De onverzadigde vetzuren aanwezig in zalm stimuleren het immunsysteem en geven een gezonde glanzende vacht.

Eigenschappen

Lang en gezond levenOndersteunt de spijsverteringglutenvrij en laag vezelgehalte: 0% mais, 0% tarwe, 0% soja. Enkel rijst en aardappelenNieuwe functionele toevoegingsmiddelen: Zeealgen (rijk aan omega3-vetzuren), kruidenmix, fruit.

Opmerkingen

Merk: Calibra
Zak: 12kg
€ 79,05(Incl. BTW en excl. transportkosten)
Share