Wij gebruiken cookies om het winkelen bij ons gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer info Sluiten
Webshop » Algemene verzorging » GLANDEX WIPES 75

GLANDEX WIPES 75

GLANDEX WIPES 75

Omschrijving

Glandex pet wipes zijn speciaal ontwikkeld om het achterwerk van je hond te reinigen en om de dagelijkse hygiëne te bevorderen. In tegenstelling tot normale doekjes zijn de Glandex Pet Wipes zacht genoeg voor dagelijks gebruik op gevoelige plekken maar sterk genoeg om moeilijke geurtjes en vuil te verwijderen.
Glandex pet wipes bevatten Deoplex, een natuurlijke enzymatische deodorant die geuren op een moleculair niveau elimineert en een frisse geur achterlaat om huisdieren op hun best te laten ruiken!

Ook bevatten de doekjes van Glandex Aloë, Vitamine E, en huidconditioners ter bevordering van een gezonde vacht en huid. Naast dat de doekjes zijn ontwikkeld om je huisdier te helpen bij het legen van hun anaalklieren, zijn ze ook prima te gebruiken op andere delen van het lichaam om je huisdier schoon, levendig en gezond te houden!

Eigenschappen

Eenvoudig in gebruikSnelle en makkelijke manier om het achterwerk van je huisdier dagelijks te reinigenUitstekende reiniging met een ontgeurende functieGebruikt door dierenartsen en professionele trimmersDoor dierenartsen aanbevolen en geformuleerdMet aloë, natuurlijk deodorant en frisse geurZacht op gevoelige plekken maar toch hard tegen geurtjes en anaalklierenGemaakt van dik materiaal, zacht en vriendelijk voor de huid
€ 16,95(Incl. BTW en excl. transportkosten)
Share