Wij gebruiken cookies om het winkelen bij ons gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer info Sluiten
Webshop » Katten » Kattenhalsbanden » TRE PONTI LIBERTA VIBES MT 3
« vorige overzicht volgende »

TRE PONTI LIBERTA VIBES MT 3

TRE PONTI LIBERTA VIBES MT 3
Maatrichtlijnen
Maat 1 tot 3 kg 31-34cm borstomtrek

Maat 1,5 tot 4kg 34-38cm borstomtrek

Maat 2 tot 5kg 39-42cm borstomtrek

Maat 2,5 tot 6kg 44-48cm borstomtrek

Maat 3 tot 7kg +48cm borstomtrek

Omschrijving

Steeds vaker worden katten door de baas uitgelaten, meegenomen op familiebezoek of door een lijn met beperkte ruimte in de tuin gelaten.
Een goed kattentuig dient comfortabel te zijn en hoort de kat een zo optimaal mogelijke bewegingsvrijheid te bieden. De oudere generatie nylon kattentuigjes is hier niet voor gemaakt en simpelweg niet geschikt voor. Ook het gebruik van een halsbandje zal hierbij absoluut niet toereikend zijn of eenvoudig niet werken.
Een zeer belangrijk criterium bij de keuze voor een geschikt kattentuig is dat de kat er niet uit kan ontsnappen! Katten zijn immers echte "houdini's" en uiterst lenig in al hun bewegingen.
Het doordachte ontwerp van het Liberta tuig van Tre Ponti biedt u al deze eigenschappen.

Eigenschappen

doordachte ergonomische vormgevinggedragsdoorbrekende eigenschappenoptimale bewegingsvrijheidgeen blokkade van de schoudergewrichtengeen irritatie/wrijving bij de okselsduwen niet op negatieve drukpuntenmateriaal houdt geen haren vastvederlicht, allergievrij, oersterk materiaalmet precisie afgewerkt en uitvoerig getestwatervast en razendsnel droogeenvoudig aan en uit te doen

Opmerkingen

OPGELET: niet alle kleuren zijn standaard in voorraad, levertijd kan hierdoor oplopen tot enkele werkdagen.
€ 23,65(Incl. BTW en excl. transportkosten)

Share