Wij gebruiken cookies om het winkelen bij ons gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer info Sluiten
Webshop » Honden » Hondenvoeding » Dieetvoeding » PURINA PROPLAN VDIET CANINE DIABETES MANAGEMENT 3KG

PURINA PROPLAN VDIET CANINE DIABETES MANAGEMENT 3KG

Nieuw
PURINA PROPLAN VDIET CANINE DIABETES MANAGEMENT  3KG

Omschrijving

Complete dieetvoeding voor volwassen honden voor de regulering van het glucosegehalte (diabetes mellitus)

Eigenschappen

Purina Pro Plan Veterinary Diets Canine Diabetes Management heeft klinisch bewezen dat het helpt bij het beheersen van obesitas en het handhaven van een optimaal gewicht bij volwassen honden. Het bevat weinig vet en calorieën en is rijk aan eiwitten om gestaag en effectief gewichtsverlies aan te moedigen, terwijl het tegelijkertijd spiermassa behoudt. Purina Pro Plan Veterinary Diets Canine Diabetes Management, gemaakt met hoge niveaus van natuurlijke vezels en eiwitten, helpt uw hond zich vol en tevreden te voelen. Het is bijzonder smakelijk om het afvallen te vergemakkelijken en zodra het ideale gewicht is bereikt, kan uw hond deze formule blijven gebruiken om het gewicht te behouden.Eiwitrijk om het verlies van lichaamsvet te bevorderen, terwijl de magere spieren behouden blijven tijdens het afvallen.Low calorie: minder vet om het aantal verbruikte calorieën te verminderen en effectief en gestaag gewichtsverlies te bevorderen."

Opmerkingen

Alle aanwijzingen voor PURINA PRO PLAN VETERINARY DIETS betreffen de nutritionele ondersteuning van honden die beantwoorden aan de genoemde voorwaarden. Ze maken een gepaste medische behandeling niet overbodig. Dierenartsvoeding mag alleen worden gegeven onder diergeneeskundig toezicht.

€ 31,28(Incl. BTW en excl. transportkosten)
Share